Elektropionir: Žestoka završnica 2018. i sjajan početak Nove godine

0
240

Klub Elektropionir je pripremio bogat program za decembar, kao i za početak Nove godine.

Elektropionir: Žestoka završnica 2018. i sjajan početak Nove godine
Elektropionir, Foto: Facebook / Elektropionir

Maratonski rokenrol biće u srcu Cetinjske, žestoka završnica 2018. A, ni početak 2019. neće biti ništa koncertno “blaži”.
U petak, 7. decembra nastupa grupa “Nežni Dalibor”. Bend obeležava 10. rođendan debi albuma “Sredstva i veštine” (Odličan hrčak, 2008). Već deceniju služe se istim sredstvima i bruse veštine. Svoj zvuk su oduvek zasnivali na svemu što smatraju vitalnim u R’n’R-u: od psihodelije 60-ih godina do savremenih uticaja. Čine to i danas. Sa mnogo više veština, iskustva i pređenih kilometara.

Rambo Amadeus objavio baladu “Bi li mi kazala”
virval
“Virval”

Sedam dana kasnije, 14. decembra, koncert će održati “Virvel”. Bend postoji od 2001, dosad je snimio dva albuma (Virvel, 2001; Sa dna, 2006.), dva singla (Brzi svemir/Ian Fleming, 2005; Poslednji svedok/Neobična banda 2016.) i EP “Sibir”, 2010. Grupa sprema novi dugosvirajući album koji će ovom prilikom predstaviti publici.

obojeni program
“Obojeni program”

“Obojeni program” decembar sada već tradicionalno štiklira u Beogradu. Nastupiće u Elektropioniru 21. decembra.
– Autentična rokenrol vožnjica u najautentičnijem prestoničkom rokenrol klubu. Tu autentičnost “Obojenog programa” nije lako definisati… Ni ne treba, jer i sami kažu da “svaka definicija gubitak je slobode”… Zato: 21. decembar, pravac Elektropionir i “pusti neka mašta uživa u tome”! – najavljuju svirku organizatori. Ulaznice su u prodaji u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22) po pretprodajnoj ceni od 800 dinara.

Bend “Artan Lili” objavio spot za numeru “D.E.P.R.A.”
rambo amadeus
Rambo Amadeus

Rambo Amadeus dugo nije svirao u Beogradu u klubu. Zato će 25. i 26. decembra imati priliku da sa svojim sekstetom predstavi nagomilani repertoar.
– Sviramo dva dana da bismo mogao da odsviramo što više različitih komada! – najavljuje predstojeće svirke Rambo.
Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u “Šikarici” i “Zaokretu” (Cetinjska 15).

Elektropionir: Žestoka završnica 2018. i sjajan početak Nove godine“Artan Lili” će nastupiti 2. 3. januara 2019.
– Oni su i prošlu godinu započeli u Cetinjskoj. Tražila se karta više. Zato će Novu 2019. da započnu na istom mestu. Duplim spektaklom! – kažu organizatori.

MIRELA PRISELAC REMI: Bez kulture nema ni nas

A, 4. januara biće svirka grupe “Autopark”. Ovaj koncert najavljen:
– Svaki njihov nastup je ekskluzivan. Jer su im nastupi vrlo retki. I biće ovo retka prilika da se u klupskom ambijentu podsetimo svih njihovih dosadašnjih hitova, emocije koju sa sobom nose, ali i nekih novih stvari koje vredno pripremaju za live izvođenje…

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde