Ekstra Nena snimila spot za pesmu “U hladnoj vodi”

0
222

Poslednja predstavnica Jugoslavije na izboru za “Pesmu Evrovizije” (Švedska 1992.) obradovaće svoje obožavaoce novim pesmama. Snimila je album, koji će na tržištu biti do kraja godine.

Ekstra Nena snimila spot za pesmu "U hladnoj vodi"
Foto: Printskrin YouTube/PGP RTS

Snežana Berić, poznatija kao Ekstra Nena, uradila je ekranizaciju numere “U hladnoj vodi”. Pevačica je i koautor teksta ove pesme, zajedno sa Milenom Ludajić, dok je muziku i aranžman uradio Ivan Akulov. Spot je režirao Dejan Milićević.

VOJKAN BORISAVLJEVIĆ: Moja odiseja

“U hladnoj vodi” je kompozicija sa albuma “Marioneta”, koji će se ovih dana pojaviti u prodavnicima u izdanju PGP RTS. Ovo je 12. samostalno diskografsko izdanje Ekstra Nene.
– Zahvaljujući neobičnoj boji i opsegu glasa, Ekstra Nena se uspešno ogleda u različitim muzičkim žanrovima (gradska i narodna pesma; romansa; šlager; džez; kancona; filmska muzika), a koncertni repertoar izvodi na nekoliko svetskih jezika – na engleskom; italijanskom; francuskom; nemačkom; španskom; grčkom; ruskom… – podsećaju iz PGP RTS-a.

LADO LESKOVAR: Jugoslovenac, prijatelj prvih dama

– Novi album “Marioneta” preporučujem svima koji vole kvalitetnu muziku bez žanrovskog opredeljenja – poručila je pevačica. Otkrila je da ime albuma nije odabrano slučajno, već “savim namerno jer pripada vremenu u kome živimo”.

U HLADNOJ VODI

Tvoj dah ledi sve
I ništa nije kao pre
Ti stalno hraniš nemire

Ništa više nije isto
I ono što je srcu prišlo
Davno nas je obišlo

Negde duboko ispod sna
Moja lađa traži mir
Tu gde smo jedra podigli
Ostao je samo krik

Ti i ja u hladnoj vodi
K’o ukleti brod, k’o slepi na slobodi
U srcu strast još uvek tu nas ima
Ledi nam dah u grudima

Sve što sada ostavljam
Kao život vredno je
Tebi sad svejedno je

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde