Lena Kovačevic i ekipa filma “Manu Munja” u Beo Zoo vrtu 11. maja

0
82

Od 9. maja u bioskopima Srbije počeće da se prikazuje animirani film “Manu Munja” u distribuciji Dexin filma.

Lena Kovačevic i ekipa filma "Manu Munja" u Beo Zoo vrtu 11. maja

Najnovija animirana avantura, “Manu Munja”, biće predstavljena u Beo Zoo Vrtu (Mali Kalemegdan 8) u subotu, 11. maja sa početkom u 12h. Tom prilikom, sa posetiocima će se družiti ekipa sinhronizacije: Lena Kovačević koja tumači jednu od uloga (Kalifa) i izvodi naslovnu numeru filma “Letimo”; glumci Ognjen Drenjanin (Manu); Predrag Peđa Damnjanović; i Jovana Jelovac Cavnić (galebovi).

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”

Za okupljene će biti organizovano i kratko upoznavanje sa čiopama, vrstom malih ptica, jer je glavni lik Manu upravo čiopa koja živi sa jatom galebova. Glavni zaplet nastaje kada čiopa Manu upozna pripadnike svoje vrste i sazna da čiope i galebovi nisu u dobrim odnosima. Sve mališane očekuju brojne aktivacije kao i pokloni iznenađenja koje je pripremila ekipa filma “Manu Munja”.

Ovaj animirani film za decu počinje sa redovnim bioskopskim prikazivanjem 9. maja, a posebna projekcija uz prisustvo glumaca zakazana je za subotu 11. maj (16,30h) u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center. Karte su već u prodaji i mogu se obezbediti na blagajna bioskopa, kao i putem interneta.

Crtać “Manu Munja” pretpremijerno prvog majskog vikenda

Crtani film “Manu Munja” dolazi iz studija za animaciju koji je poznat po specijalnim efektima za filmove “Dan nezavisnosti 2”; “The Grand Budapest Hotel”; i  “White House Down”. Scenario je nominovan kao najbolji scenario za film na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik je prve nagrade na dečjem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava. U originalnoj verziji glasove daju Kejt Vinselt i Vilijem Defo.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde