“E-Play” i “Bolesna štenad” ovog vikenda u zemunskom “Festu”

0
87

Predstojećeg vikenda publiku očekuju dva odlična koncerta u Zemunu.

"E-Play" i "Bolesna štenad" ovog vikenda u zemunskom "Festu"

U zemunskom klubu “Fest” u petak, 29. marta nastupiće grupa “E-Play”. Njima će to biti prvo gostovanje na ovom mestu. Dan kasnije, u subotu, 30. marta u istom prostoru posetioce očekuje “Clash of the Punkers” – “Bolesna štenad”, “Petar Punk” i “Navy ne obećava”.

Alternativni bend “E-Play” objavio je novu seriju koncerata od kojih je jedan u zemunskom klubu. Sastav je najavio da će ovo biti jedinstvena prilika za koncertnu promociju albuma “Sloboda”. To izdanje se pored digitalnih platformi može naći na CD-u u izdanju promoterske kuće “Long Play”.

"E-Play" i "Bolesna štenad" ovog vikenda u zemunskom "Festu"
“E-Play” objavio i promovisao album “Sloboda”

– Album “Sloboda” je definitivno naš najozbiljniji poduhvat do sada i to u svakom smislu, od tekstualnog, muzičkog, pa do produkcije. Ne znam da li je naš najbolji album, ali je svakako najzreliji. Publika sama treba da proceni gde je njegovo mesto u našoj diskografiji. Na koncertu u Domu omladine, gde smo proslavili 20 godina postojanja, nije bilo vremena da posvetimo pažnju svakoj pesmi sa ovog izdanja. Zato se unapred radujemo “Festu” gde ćemo svirati dosta novih pesama – ističe pevačica, basistkinja i autorka pesama Maja Cvetković.

Ovacije za “E-Play” na slavlju u punoj “Amerikani”

Beogradski “E-Play” tokom dve decenije postojanja nikada nije trčao za nametnutim ukusima gomile, što se sjajno moglo čuti na prethodnim albumima “E-Play” (2000); “Crime” (2005); “Drago mi je da smo se upoznali” (2009); i “Obični ljudi” (2013). Bez potrebe da nekome podilaze Maja, bubnjar Goran Ljuboja Trut, gitarista Nemanja Velimirović i prateći vokal Kristina Jovanović Kika pristupili su i novom albumu “Sloboda, nazvanom po jednoj od sedam novih pesama.

Ulaznice za koncert po pretprodajnoj ceni od 600 dinara mogu se kupiti u klubu “Fest” i u “Felix Shopu” (TC Sremska). Na dan koncerta ulaznice će koštati 800 dinara.

Kontakt 2019: Poznat kompletan muzički program

U subotu, 30. marta u “Festu” će se desiti treći po redu “Clash of the Punkers”. Tada će se “sukobiti” bendovi “Bolesna štenad” i “Petar Punk”. Kao podrška će nastupiti i “Navy ne obećava”. – Posle Bjelovara okršaj se opet seli, ovog puta u Zemun. Srbijom ćeš me, Hrvatskom ću te! Videćemo ko će bolje svirati i pevati, a oni retki srećnici će možda i čuti! – poručuju učesnici. Oni dodaju da će okršaj otvoriti mladi perspektivni beogradski bend koji uspostavlja novi poredak – “Navy ne obećava”. 

Ulaznice su u pretprodaji u klubu “Fest” i u “Felix Shopu” (TC Sremska).

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde