Glumica Džulija Roberts sa mužem i decom u Beogradu

0
270

Svetska glumica Džulija Roberts stigla je u Beograd u pratnji supruga, scenariste, režisera i kamermana Danijela Modera i njihove dece Hazel, Finej Volter i Henrija Danijela.

dzulija roberts u beogradu
Foto: Instagram/ 24.ur.com

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je čuvena glumica Džulija Roberts u Beogradu, i da će u srpskoj prestonici boraviti nekoliko dana. Džulija je u Beograd u tajnosti stigla juče, u društvu supruga Danijela Modera i njihovo troje dece. Smešteni su u jednom prestoničkom hotelu u centru grada.

JOSIPA LISAC: Ni danas ne razmišljam koliko ću love zaraditi od muzike

Džulija Roberts u beogradu
Foto: Instagram/ 24.ur.com

Čuvena glumica prošetala je Knez Mihailovom u potpuno opuštenom izdanju, a potom je sa suprugom ručala u jednom restoranu u centru grada. Iako za sada nije zvanično potvrđeno zbog čega je Džulija u Beogradu, kako se priča reč je o projektu na kojem radi njen suprug, zbog čega će porodica u prestonici boraviti nekoliko dana.

U Beograd stigla i Demi Mur

Inače, beogradske ulice ovih dana su poput Holivudske staze slavnih. Jer po njima hodaju neke od najvećih svetskih filmskih diva današnjice – Džulija Roberts i Demi Mur. Obe su u našu prestonicu došle u tajnosti, bez zvaničnih protokola ili organizovanih prijema i obilazaka.

Glumac Josip Pejaković sa bajkerima i rokerima u spotu „Zauvijek mlad“

Džulija Robert i njena porodica slikali su se sa osobljem beogradskog restorana, koji su posetili, Foto: Instagram

Dok je Demi Mur svoju privatnost i razlog dolaska uspela da sačuva od beogradskih foto-reportera i novinara, koji su dobro strateški postavljeni po celom gradu i pokušavaju da “ulove” holivudske zvezde, Džulija kao da se nije ni trudila to da učini. U petak i subotu komotno se šetala centrom grada u društvu svog supruga Danijela Modera, njihove ćerke Hazel i sinova Fineja Voltera i Henrija Danijela. Upravo je Moder razlog zbog koga su u Beogradu.

HEDONIZAM U ITALIJI: Treviso, grad za uživanje

Danijel će biti direktor fotografije filma “Ibica”, čije snimanje počinje uskoro u Beogradu. Kako pišu “Večernje novosti”, potom se ekipa seli u Split. Romantična komedija u režiji Aleksa Ričanbaha, sa radnim nazivom “Zaljubljena u di-džeja”, snima se za “Netfliks”. A, među producentima je i slavni glumac Vil Farel. U glavnoj ulozi je atraktivna Džilijan Džejkobs. Njen lik u filmu sa dve drugarice kreće na putovanje u potrazi sa slavnim di-džejem. Zanimljivo je da u kratkom opisu filma stoji da su drugarice u Barseloni i na Ibici. Pa, lokacije za snimanje ni malo ne čude – Beograd će “glumiti” Barselonu, a Split Ibicu.

Slavna porodica Roberts – Moder u nedelju se nije pojavljivala u javnosti. Ostatak filmske ekipe nije odoleo da na društvenim mrežama ne objavi po neki status iz srpekse prestonice. Tako je na Instagram nalogu reditelja Ričanbaha, koji se posle niza kratkih filmova upustio u snimanje filma “Ibica”, osvanula fotografija iz jednog prestoničkog lokala, uz koju je napisao:
– Hej! Dopada mi se Beograd!

E. A. / Izvor: 24ur.com, Novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde