Dvodnevni novogodišnji rok spektakl u Kotoru

0
203

Opština Kotor i Turistička organizacija tog grada za Novu godinu organizuju rok koncert, tokom dva dana, a na kome će učestvovati zvučna imena domaće i regionalne muzičke scene.

Partibrejkers FB
“Partibrejkers”, Foto: Facebook Partbrejkers

Dvodnevni rok spektakl okupiće 10 izvođača na Trgu od oružja, a Opština je za tu namenu obezbedila 80.000 evra, pišu crnogorski mediji.

Dino Merlin za doček 2018. na dubrovačkom Stradunu

Nastupiće za sam doček grupe “Partibrejekers”; “Električni orgazam”; Rambo Amadeus; “Letu štuke”, i “Light Under The Black Mountain”. A 1. januara uveče pred publikom će zasvirati bendovi “Disciplin A Kischme”; “Let 3”; “Obojeni program”; “Stray Dogg” i “Veliki Prezir”. Prema najavi, svirka na Trgu od oružja počeće od 19h, i trajaće do 3h iza ponoći.

dvodnevni novogodišnji rok spektakl Kotor– Biće to pravi mali Vudstok za Novu godinu u Kotoru. Ovo je prvi put da se jedan takav događaj u Crnoj Gori realizuje u zimskom periodu – kazala je direktorka TO Kotor Ana Nives Radović, za Radio Kotor.

Novogodišnja fešta u Budvi trajaće četiri dana uz „Dugme“, „S.A.R.S.“, Bajagu, „Dubiozu“…

Ona je dodala da Kotor za doček i takozvanu reprizu ima nešto čime se mogu pohvaliti u odnosu na ostale gradove. Jer, nije reč o samo jednoj muzičkoj zvezdi, nego o brojnim izvođačima koji su zanimljivi različitim generacijama posetilaca.

E. A. / Izvor: Boka News

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde