Dve noći orili su se hitovi Saše Matića u krcatoj Areni

0
100

Dve večeri zaredom Saša Matić napunio je beogradsku Štark arenu i napravio odličnu atmosferu na oba koncerta. U njegovim nastupima uživali su i brojni pevači, sportisti, glumci. Pevač je imao i svoje goste, koji su mu se pridružili na sceni.

Saša Matić Štark Arena Foto: Z. K. Munja
Veče emocija i meraka

Kako je i obećao uoči koncerata u Beogradu, Saša Matić pružio je publici muzičko-scenski spektakl. Uz najsavremeniju audio i video produkciju, pažljivo osmišljenu scenografiju, specijalne efekte, plesače, kao i kvalitetni, talentovani muzičare na bini. I naravno, orili su se hitovi, koje su posetioci horski pevali sa zvezdom večeri. Baš kako je Matić i najavio – i 8. i 9. mart bile su noći najlepših emocija, pozitivne energije i meraka.

Saša Matić objavio album „Ne bih ništa menjao“

Na Dan žena, Saša se na impozantoj bini pojavio tridesetak minuta nakon zakazanog početka koncerta i otpevao naslovnu pesmu nedavno objavljenog albuma “Ništa ne bih menjao”.

orili su se hitovi , Saša Matić Štark Arena Foto: Z. K. Munja
Saša je oduševio publiku, koja ga je horski pratila

– Ako bih nešto menjao u životu, to sigurno ne biste bili vi! Vi ste moja najveća ljubav na svetu! Ko nije našao ljubav neka je nađe do sledećeg koncerta, a ja samo sa vama želim da dočekam kraj – obratio se Matić posetiocima.

SAŠA MATIĆ: Šareni svet iza crnih naočara

Usledili su potom dobro znani hitovi “Anđele”, “More tuge”, “Ne smem da se zaljubim u tebe”, “Nađi novu ljubav”, “Prejako”… I nove pesme su našle svoje mesto u srcima Sašinih obožavalaca. Već ih znaju napamet. Pevač se potrudio da priredi svojoj vernoj publici pravi spektakl, pa je bilo raznih koreografija koje su izvodili plesači na bini. A, dve devojke su na sajli, preko cele arene, stigle na scenu.

Saša Matić Štark Arena Foto: Z. K. Munja Prijović
Saša i Aleksandra Prijović

Kada su se novinari interesovali hoće li Matić imati goste na koncertima, on je odgovorio:
– Naravno, jer sve što u životu činim, radim s prijateljima.
Iako su mnogi očekivali da će videti na sceni Cecu Ražnatović, sa kojom je nedavno snimio duet “Lažov notorni”, ili Jelenu Karleušu ili “Ministarke”, sa kojima je takođe imao ranije uspešne zajedničke numere – ove dame nisu bile među Sašinim gostima. Bar ne ove godine. Nije došao ni njegov brat blizanac Dejan, koji je u Beču. Ali, zato su tu bili Aleksandra Prijavić, Nikola Rokvić, Aca Lukas, Aco Pejović, Miroslav Ilić, Goran Gluhaković iz “OK benda”, Peđa Medenica… Neko prve, neko druge večeri.

SAŠA MATIĆ: Neopravdani zbog Šabana Šaulića
Saša Matić Štark Arena Foto: Z. K. Munja
Kolege i drugari, Aca Lukas i Saša Matić na sceni

Da je Saša Matić omiljen među kolegama, videlo se po broju pevača u publici koji su došli da ga podrže, ali i uživaju u njegovoj interpretaciji. I ne samo pevača, nego i drugih javnih ličnosti i poznatih faca. Viđeni su Maja Berović; Ana Sević; Romana Panić; Milutin Mima Karadžić; Dejan Tomašević; Mlađan Dinkić; Sanja Đorđević; Stefan i Viktor Živojinović; Veljko Ražnatović…
Inače, Saša će deo prihoda od koncerta usmeriti u humanitarne svrhe – dečjem odeljenju Instituta za onkologiju u Beogradu.

D. D. / Foto: Zoran Kuzmanović Munja

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde