Dve nagrade “Ambasador” za Exit tim: See Star najbolji novi festival, Exit regionalni pobednik

0
108

Kolekcija priznanja Exit tima uvećala se za dve nove nagrade.

ambasador nagrada– Čak dve nagrade Ambasador za EXIT tim! Na sinoćnoj dodeli Klubska Scena / Clubbing Croatia godišnjih nagrada, EXIT je pobedio u kategoriji za Najbolji regionalni, a Sea Star Festival za Najbolji novi festival! Hvala svima na glasovima i neka se po jutru dan poznaje, glasajte za Exitove festivale i na Festival Awards. Hajde da pobedimo zajedno” – glasi objava je na Exitovoj Facebook stranici.

Exit: Pet nominacija za festivalske „Oskare“

ambasador nagradaNovi festival velike Exitove regionalne muzičke porodice Sea Star je u maju ove godine održan u Umagu u Istri. A, sinoć je u Zagrebu osvojio i svoje prvo priznanje na dodeli muzičkih nagrada “Ambasador”. Sea Star je, zajedno sa ostalim Exitovim festivalima, pored ovoga nominovan u čak dve kategorije. I to, za Najbolji novi evropski festival i Najbolji evropski festival do 40.000 posetilaca na predstojećim Evropskim festivalskim nagradama za koje glasanje traje do 30. novembra na ovom linku.

Počela registracija za najpovoljnije ulaznice za Exit 2018.

see star nagrada u hrvatskoj
Foto: Promo

Na dodeli nagrada “Ambasador” je trijumfovao i Exit, koji je proglašen za najbolji festival u regionu. Ovo je druga po redu godina kako se ova priznanja dodeljuju akterima elektronske muzike. Pobede su tim vrednije uzme li se u obzir da obe manifestacije nisu orijentisane isključivo na elektronsku muziku, ali ona čini izuzetan deo njihovog programa i duha, što je odlika svih festivala iz Exitove porodice.

EXIT PUSTOLOVINA: Moje leto ljubavi

Pogledaj zvanični aftermovie Sea Star festivala:

Tokom četiri dana na sedam bina Sea Star festivala nastupilo je preko 70 izvođača, a sjajne reakcije publike pobrali su eksplozivni “The Prodigy”; živa legenda plesne muzike Fatboy Slim; berlinski techno heroj Paul Kalkbrenner; ali i Modestep; Pendulum DJ set; Spiller; Mahmut Orhan; “Dubioza kolektiv”; UMEK; Marko Nastić; Petar Dundov… Nepresušni talenat iz regiona prikazali su još i “S.A.R.S.”; “Brkovi”; “Artan Lili”; “Bad Copy”; “Elemental”; Rambo Amadeus; “Urban & 4″… Premotavanje najboljih trenutaka Sea Star festivala zabeleženo je u zvaničnom aftermovieju festivala.

Exit pokreće zimski festival na olimpijskoj Jahorini

Ove godine na adresu festivala stigla su brojna priznanja svetskih medija, pa je svoje preporuke za Sea Star dalo više od 300 novinara iz celog sveta. Među njima su i neki od najuticajnijih britanskih medija, kao što su “DJ Mag”; “Billboard”; “IQ, Mixmag”; Pulse Radio; “Festpop” i mnogi drugi. Pripreme za naredni Sea Star uveliko traju, a ubrzo će biti poznati datumi, kao i prvi izvođači za festival u Umagu.

Britanski „Vogue“ izabrao Exit među najbolje festivale Evrope

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde