“Dva sveta” Željka Joksimovića: “Menjaj pesmu” 3. decembra u Beogradu

0
287

Treću godinu zaredom Željko Joksimović ispunjava obećanje i priređuje prednovogodišnji muzički događaj u kom spaja dva muzička i stilska sveta.

"Dva sveta" Željka Joksimovića: "Menjaj pesmu" 3. decembra u Sava centruSpektakularni projekat “Dva sveta”, za čije koncerte se traži karta više, koji se pamti i o kom se priča, ponovo će biti priređen u Sava centru. Na zadovoljstvo publike, jedan od najpopularnijih muzičara sa ovih prostora, Željko Joksimović, nastupiće u Beogradu 3. decembra u Velikoj dvorani SC. On će izvesti pop, rok i narodne hitove u swing aranžmanima. Nova sezona, pa zato i novi repertoar za koncert nazvan “Menjaj pesmu”.

Željko Joksimović predstavio spot za pesmu „Ponelo me“

– Kao i do sada, neće nedostajati sjajne energije, emocija, vrhunske muzičke i scenske produkcije, kvalitetne muzike, brojnih iznenađenja i svega onog što “Dva sveta” čini projektom koji oduševljava javnost od momenta kako je predstavljen – najavljuju organizatori.

Ovo je prvi ugovoreni termin, a poznavaoci muzičkih prilika ubeđeni su da će ih biti još. Jer, prošle godine Željko je zbog velikog interesovanja publike u Beogradu održao četiri koncerta pred Novu godinu. Obožavaoce je oduševila i originalna najava za te nastupe snimljena na prikolici kamiona.
Cene ulaznica je 1.500, 2.000, 2.500, 3.000 i 3.500 dinara.

Originalna najava Željka Joksimovića za decembarski koncert „Dva sveta“

– Spremni za novu sezonu! #DvaSveta ponovo za vas, ovoga puta uz novi repertoar. Vidimo se 3. 12. u Sava centru! – napisao je Joksimović na društvenim mrežama.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde