Dva koncerta grupe “Elemental” u SubBeernom Centru

0
54

Kako “Elemental” u 2018. godini slavi 20 godina postojanja, prvo su publiku iznenadili novom pesmom “Nešto glasno”, a vrhunac slavlja su dva nastupa u Beogradu.

Dva koncerta grupe "Elemental" u SubBeernom Centru
Foto: Mrvica

Bend će održati koncerte 2. i 3. novembra u SubBeernom Centru (Cetinjska 15). Dvodnevnu rođendansku žurku u srpskoj prestonici zamislili su ovako:
2. novembar – Mekano; a 3. novembar – Tvrdo!

Beograđane i putnike namernike očekuju dva različita koncerta, dve različite set liste, ali jedno je sigurno: i Mekano i Tvrdo biće GLASNO! I, naravno, da će se i pesma “Nešto glasno” naći na repertoaru u SubBeernom centru, jer oslikava velikim delom ono što “Elemental” živi već dve decenije – borbu sa strahovima, sa samim sobom, sa sistemom…

„Nešto glasno“, nova pesma i spot grupe „Elemental
Dva koncerta grupe "Elemental" u SubBeernom Centru
Foto: Mrvica

– U vrijeme kad mi je na pamet pala ideja za pjesmu, pokušavala sam izaći na kraj s nekim svojim strahovima. Napisala sam stihove koji su mi poslužili gotovo terapeutski. “Kad se bojiš, ne postojiš”, ta me rečenica vodila i hrabrila. Zanimljivo mi je gledati kako su se i drugi ljudi našli u tome, jer čovjeku je lakše kad zna da nije sam. Htjela sam napisati malo stihova, a njima reći mnogo, napucati ih značenjem. U rapu obično ima mnogo više riječi, zato mi je drago da kroz pjevanje isprobavam nešto novo. Nešto glasno! – opisala je novi singl Mirela Priselac Remi.

MIRELA PRISELAC REMI: Bez kulture nema ni nas
Dva koncerta grupe "Elemental" u SubBeernom Centru
Foto: Mrvica

U ovoj jeseni punoj iznenađenja, bend će objaviti i knjigu biografskog sadržaja “Sve, samo ne romantika” 14. novembra. Autor je Marko Podrug, novinar iz Šibenika.
Ulaznice za beogradske novembarske koncerte u SubBeernom centru, dostupne su u kafeu “Šikarica” (Skadarska 22). U pretprodaji su po ceni od 900 dinara, a 1.200 dinara će biti na ulazu u klub, na veče koncerta – ukoliko ih bude ostalo. Da podsetimo, koncert “Elementala” koji je održan u februaru u SubBeernom Centru bio je rasprodat danima unapred.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde