Provod i edukacija: Dva koncerta benda “The Bestbeat” u Novom Sadu

0
23

Popularni “The Beatles tribute” nastupiće pred novosadskom publikom.

Bestbeat

U subotu, 20. aprila, “The Bestbeat”, održaće dva koncerta u “Studiju M” (Ignjata Pavlasa 3). U 17 časova je koncert za decu, a u 20h veliki večernji koncert. Bend je nastao 2005. i čine ga: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon; Damjan Dašić kao Pol Makartni; Marko Ćalić kao Džorž Harison; i Vitomir Milićević kao Ringo Star. Nastupaju na instrumentima i pojačalima kakve su koristili “The Beatlesi”, u vernim reprodukcijama kostima iz različitih faza njihove karijere, sa prepoznatljivim fruzurama. Same kompozicije izvode u originalnim aranžmanima i tonalitetima, kao da su u pitanju dela klasične muzike. Da bi svaka sličnost bila potpuna, bitno je imati i levorukog basistu.

Gile i “Magic Bush” objavili spot za pesmu “Lutka koja kaže ne”

– Pokazalo se da je mališanima jako interesantan “The Bestbeat” i da ova vrsta muzika i te kako dopire do njih! Iz iskustva znamo da deca i njihovi roditelji obožavaju “The Beatlese”, pa smo zato odlučili da 20. aprila održimo još jedan koncert koji je prilagođen upravo najmlađima. Provod i edukacija su zagarantovani! – kaže Damjan Dašić.

Bestbeat

Bend godinama održava za decu koncert “Kako se slušaju Bitlsi” u Zadužbini Ilije M. Kolarca. Kroz mali uvod će se deca uputiti u to kako se ponaša na jednom koncertu, a potom zajedno uživati u rokenrolu, gde svi aktivno učestvuju. A, na večernjem koncertu, koji će trajati bar duplo duže od onog za decu, odrasli će proći kroz mnoge faze najpoznatijih liverpulskih buba.

Grupa “The Bestbeat” na Kolarcu svira za mališane

Ulaznice su u pretprodaji dostupne preko Gigs Tixa po ceni od 300 dinara za koncert za decu, odnosno, 800 dinara za veliki večernji koncert. Na dan nastupa, na ulazu u Studiju M, cena karata će biti 400 dinara u 17h, odnosno 1.000 dinara u 20h. Mesta su numerisana.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde