Ivana Selakov i Mirza Selimović snimili duet “Da se opet rodim”

0
1044

Pesmu “Da se opet rodim” pre 12 godina snimio je Sinan Sakić, a sada su tu numeru obradili u pop maniru i kao duet Ivana Selakov i Mirza Selimović, i za nju uradili spot.

mirza selimović ivana selakov duet da se opet rodim
Ukrstili glasove – Mirza Selimović i Ivana Selakov, Foto: Promo

– Muzika nema granice! Rešili smo da ovoj staroj pesmi koju je Sinan Sakić pre 12 godina otpevao sa posebnom emocijom, sada damo nov, pop prizvuk i da je otpevamo u novom aranžmanu, i približimo novijim generacijama koje je možda ne znaju. Imali smo čast da kompozitor Pera Stokanovic samo za nas dopiše novi tekstualni deo, i time stavi poseban pečat ovoj verziji – napisala je na društvenim mrežama Ivana

Saša Kovačević propevao na španskom, a u spotu glumi američkog pandura

Ova je do sada snimila nekoliko dueta, koji su postigli zavidan uspeh. Ovog puta ukrstila je glas sa mladim i veoma perspektivnim Mirzom Selimovićem, pobednikom osme sezone “Zvezda Granda” 2014. godine.

mirza selimović ivana selakov duet da se opet rodim
Printskrin YouTube / IvanaSelakovVIPPER

– Do saradnje smo došli brzo i lako. Sve je krenulo kada me je pozvao Ivanin dečko Peđa i predložio da sa njom snimim duet. Ideja je bila njegova. Reč je o obradi stare pesme, koja je dobila novo ruho. Meni sve to jako sviđa, a pre svega srećan sam što sam imao prilike da sa Ivanom ukrstim glasove, jer ona je fantastična pevačica, jedna od najboljih na našoj sceni – ispričao je za Grand TV Mirza.

Severina objavila spot za singl „Kuda za vikend“

– Mislim da će ovo biti prava stvar, cela atmosfera pesme je veoma romantična. Lepo smo sarađivali, mada je zahtevno bilo dok smo radili spot u etno naselju Vrdnička kula, pošto smo imali preko 40 statista. Od naših poznanika i prijatelja dobili smo brojne pohvale i kod god je čuo naš duet, rekao nam je da se naježio. Ljubavni je tekst, ima lepu poruku, veoma je emotivna pesma. Mislim i da je idealna za plesni podijum. I biće nam drago ako je budući mladenci uvrste na svojim veseljima na listu za ples. Bili bismo ponosni! – rekla je Ivana.

Nova pesma Zdravka Čolića na vrhu „evrovizijske“ liste

mirza selimović ivana selakov duet da se opet rodim
Printskrin YouTube / IvanaSelakovVIPPER

Novi aranžman, u pop maniru, sada su uradili Vladan Popović Pop i Marko Milatović.

– U dosadašnjoj karijeri snimila sam dosta dueta, ali uvek mi je bilo važno da kraj sebe imam dobrog pevača. I ovog puta je tako, pošto je Mirza je svakako izvanredan mladi interpretator. I zaista mi je bilo zadovoljstvo da sarađuijem sa njim – dodala je Ivana.

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde