Nektar OK Fest 2019: “Dubioza kolektiv” poziva publiku na “pravi urnebes”

0
87

Nektar OK Fest 2019 održaće se na Tjentištu 12, 13. i 14. jula. Drugog festivalskog dana na Jägermeister main bini nastupiće Edo Maajka, “Dubioza kolektiv” i “Helem nejse”.

Nektar OK Fest 2019: "Dubioza kolektiv" poziva publiku na "pravi urnebes"

“Pravi urnebes” na festivalu koji se održava u jednom od najlepših nacionalnih parkova u ovom delu Evrope – NP Sutjeska, očekuju i sami učesnici. Tako su članovi benda “Dubioza kolektiv”, kao i obično pred neki njihov veći nastup, uputili originalni video poziv publici. Inače, ovi miljenici publike u celoj regiji, koji godinama grade i uspešnu internacionalnu karijeru, ranije su nastupali Tjentištu. Oni dobro znaju šta festival sve može ponuditi posetiocima, ali i izvođačima.
– Haj’mo svi na Tjentište, jer program dobar je, Dubioza kolektiv, Edo Maajka i Helem nejs’, dobra bina i dobar spejs, biće pravi urnebes!- poručuju iz “Dubioze”.

6. Nektar OK Fest: “Nipplepeople”, “Sevdah Baby” i Uroš Đurić na Tjentištu

Momci iz “Dubioze” iskoristili su priliku i da sve pozovu na ekološku odgovornost u video pozivu. Jer, važno je da Tjentište i posle odlične trodnevne OK avanture ostane kao i do sada magično, prirodno i čisto.

Među ovogodišnjim muzičkim gostima Nektar OK Festa su i dr Nele Karajlić; Đorđe Miljanović; grupe “Iskaz”; “Franz Ferdinand”; “Bjesovi”; “Goblini”; “Let 3″… Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka i kompanija m:tel.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde