Državno prvenstvo u latino plesovima 2. juna

0
196

Voditeljka Sanja Marinković, glumci Lena Bogdanović i Milan Kalinić, kao i mnogi drugi su se prošle godine oprobali u latino plesovima na ovom prestižnom takmičenju. A ove godine će to biti neke nove, poznate ličnosti.

Državno prvenstvo u latino plesovima
Foto: promo

Najbolji provod i mnogo plesa očekuje sve zaljubljenike u igru 2. juna u Belexpo centru. Tada će se održati Državno prvenstvo u latino plesovima koje, sada već tradicionalno, organizuje plesna škola “Dare to dance” na čelu sa poznatim koreografom i plesačem, Ivanom Mileusnićem.

15. Noć muzeja: Beli i crni labud na sceni Narodnog pozorišta u Beogradu
Državno prvenstvo u latino plesovima
Milan Kalinić na prošlogodišnjem prvenstvu, Foto: Promo

Državno prvenstvo u latino plesovima i ovoga puta podržaće Ministarstvo sporta i omladine; Fondacija princeze Katarine Karađorđević; kao i mnogi prijatelji, sponzori i donatori. Program će voditi prepoznatljivna televizijska lica Dragana Kosjerina i Marija Veljković. Posebno iznenađenje biće revija modnog brenda “Bonatti”. Modele će, između ostalih, nositi populana manekenka Bojana Krsmanović.

BRANKA PUJIĆ: Tango je lek za dušu
Ivan Mileusnić  Foto: Promo
Ivan Mileusnić, Foto: Promo

O predstojećem takmičenju i značaju ove manifestacije govori i organizator Ivan Mileusnić koji svaki put okupi veliki broj ličnosti iz javnog života, ali i najuspešnije plesače sveta:
– Ponosan sam što treću godinu za redom uspevamo da organizujemo jedno od najaktraktivnijih i najbitnijh takmičenja u sportskom plesu. Mnogo sam srećan što zahvaljujući ovakvim događajima ples postaje sve polularniji kod nas i to prepoznaje i sve veći broj medija i kompanija koji nam pružaju podršku da iz godine u godinu budemo sve ozbiljniji i bliži svetu. Budžet organizacije prvenstva je najveći do sada pa svim učesnicima i publici obećavamo kvalitetan i bogat program, mnogo zabave, iznenađenja ali i nagrada! – izjavio je Mileusnić.

ALEKSA JELIĆ: Važnije da je moj rad priznat nego da sam poznat

Takmičenje će ove godine uveličati i trostruki svetski prvaci u latino-američkim plesovima Marius Andrei Balana i Kristina Mušenska. Oni će se revijalno predstaviti u finalnom delu takmičenja.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde