“Državni službenik 2” od 10. oktobra na Superstar TV

0
108

Druga sezona domaće hit serije snimana je četiri meseca, a gledaoce očekuje 10 uzbudljivih epizoda.

"Državni službenik 2" od 10. oktobra na Superstar TV

Na male ekrane stiže “Državni službenik 2”. Nastavak željno iščekivane serije počeće da se emituje 10. oktobra na Superstar TV. Epizode ćemo gledati svakog vikenda, i subotom i nedeljom, u 21h. Akciona serija Predraga Gage Antonijevića, u produkciji Telekoma Srbija, već prvom sezonom nesumnjivo je uvela nove standarde u televizijskom sadržaju kod nas, prikupivši svu pažnju i simpatije gledalaca. U novoj sezoni, tajni agenti državne bezbednosti suočiće se sa sajber kriminalom kao savremenom pretnjom po bezbednost zemlje i njenih građana. Neočekivani zapleti, uzbudljiva akcija i specijalni efekti zasigurno će opravdati dosadašnji uspeh serije.

Superstar TV najavila serije “Dug moru”, “Rokopisac”, “Državni službenik 2″…
Milan Marić i Predrag Gaga Antonijevuić, Foto: Superstar TV

Ekipi vrhunskih glumaca poput Milana Marića; Žarka Lauševića; Nebojše Dugalića; Nenada Jezdića; Marte Bjelice; i Ljubomira Bulajića; u seriji “Državni službenik 2” pridružili su se Nikola Rakočević; Petar Benčina; Tanasije Uzunović; Miodrag Krstović i mnogi drugi. Autor projekta je Antonijević, scenario ponovo potpisuje Dimitrije Vojnov, a za režiju su bili zaduženi Miroslav Lekić i Ivan Živković.

– Smatram da smo uspeli da napravimo izuzetno ozbiljnu, atraktivnu i izrazom potpuno novu sezonu serije, što je izuzetno retko u našim okolnostima. Prema ličnom iskustvu, ovo je prvi put da smo potpuno pomerili priču i došli do poznatog, a sasvim drugačijeg izraza što mislim da će publici prijati. Tema je diktirala izraz, a reč je o visoko-tehnološkom sajber “ratu”, lažnim vestima i politici. Sve ono što je planetarno aktuelno, ali je smešteno u naše okolnosti. Mislim da smo ne samo temom nego i režijom i produkcijom otišli za korak dalje – rekao je za domaće medije reditelj Živković.

PREDRAG GAGA ANTONIJEVIĆ: Šta nas čeka u drugoj sezoni “Državnog službenika”
drž službenik 2

Milan Marić je najavio da će “Državni službenik 2” obilovati akcionih scena. Njegov lik, Lazar, naći će se pred brojnim novim izazovima.
– Jedva čekam da oslušnem reakcije gledalaca, jer smo se u ovoj sezoni, uz veoma zanimljive i neočekivane akcione zaplete, dosta bavili unutrašnjim stanjima Lazara. Ovo je mogla da bude jedna tipična žanrovaka krimi serija, ali smo se usudili da otvorimo i dramski, čak u dobrom značenju melodramatični nivo. Zato se mnogo pažnje posvećuje odnosu Lazara i njegove supruge Ane, koja je sve samo ne ono što je mislio da jeste! – kazao je Marić.

– Biće dobre akcije! Snimali smo u zimskim mesecima, bilo je puno vetra, vlage, hladnoće… a ja sam leteo, skakao, trčao… – dodao je Milan.

Berlinale 2019: Milan Marić “Evropska zvezda u usponu”
drž službenik 2 vaja dujović
Vaja Dujović tumači lik Ane Stanojević

Pitanje druge sezone, uz sve triler zaplete, jeste šta se Lazaru dogodilo. On ne samo da shvata da ga supruga špijunira, već i da osoba sa kojom živi i ima porodicu, sve vreme se lažno predstavlja. Lazar ne zna kako Ani da veruje, i ako zna šta posao u tajnoj službi nosi. On pokušava da ostane deo porodice, ali i nije njen deo. Bori se sa pitanjem da li može preći partneru preko takve stvari. Da li može da povrati poverenje ili je sve nepovratno uništeno? Takođe, i na poslu je doživeo izdaju. Na dva najvažnija životna polja ostaje bez ičega i kreće, ne od nule, nego iz minusa….

drž službenik 2 nebojša dugalić
Nebojša Dugalić kao Milojević

Članovi ekipe serije “Državni službenik 2” smatraju da je nova sezona kompleksija, bolja i zanimljivija od prve. A nagovestili su da će biti i treće sezone.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde