“Državni posao” sa predstavom “Velika reforma” 7. decembra u Beogradu

0
30

Posle predstava “Propast arhivatora” i “Uživo sa televizorom” pred gledaocima je novi pozorišni komad ekipe “Državni posao”.

"Državni posao" sa predstavom "Velika reforma" 7. decembra u Beogradu

Komičarski trio iz Novog Sada će još jednom beogradskoj publici izvesti svoju najnoviju predstavu “Velika reforma”. Popularni Čvarkov, Torbica i Boškić će pored redovnog serijala koji se emituje na malim ekranima ponovo zabavljati gledaoce širom Srbije i sveta svojim pozorišnim nastupima.

U predstavi koja se sastoji iz nekoliko delova saznajemo šta je zadesilo arhivatore na pragu promena i tranzicije u novom evropskom društvu i njihove reakcije na novonastalu situaciju.

Superstar TV najavila serije “Dug moru”, “Rokopisac”, “Državni službenik 2″…
"Državni posao" sa predstavom "Velika reforma" 7. decembra u Beogradu

Dimitrije Banjac, Nikola Škorić i Dejan Ćirjaković kroz likove Đorđa Čvarkova, Dragana Torbice i Boškića redovno obrađuju aktuelne teme iz naše svakodnevnice u hit seriji “Državni posao”.

Radnja serije se odvija u podrumu državnog preduzeća u kojem se nalaze kancelarije arhivskog i žalbenog odeljenja. Gledaoci prate “radni” dan trojice kolega i njihove satirične razgovore. Epizoda koja traje između 5 i 15 minuta prikazuje razmišljanja trojice likova – Lale, glavnog arhivatova; dođoša, zamenika glavnog arhivatora; i tatinog sina, zamenika zamenika glavnog arhivatora i predstavnika mlađe generacije.

Koncert “Zoran peva Arsena” 15. novembra u Kombank dvorani
"Državni posao" sa predstavom "Velika reforma" 7. decembra u Beogradu

Kancelarija je mesto gde se neprestano odvija sukob između starih i mladih, starosedelaca i dođoša, evropejaca i balkanaca. Serija se sa velikim uspehom emitovala na prvom kanalu Radio-televizije Vojvodine od 2012. Tokom sedam sezona serijala glavni junaci su se preselili u novu kancelariju, ali i serija na novu televeziju (SuperStar TV). Do sada je snimljeno više od 1.200 epizoda.

Usled ogromne gledanosti i popularnosti serije, “Državni posao” se 2013. preselio i na daske koje život znače. Od 2018. publika je u prilici da gleda novu predstavu pod nazivom “Velika reforma”.

Majstori performansa: “Laibach” 4. decembra u Kombank dvorani
"Državni posao" sa predstavom "Velika reforma" 7. decembra u Beogradu

Beograđani će nakon prethodnih rasprodatih termina, ponovo biti u prilici da na sceni Kombank dvorane gledaju arhivatore i predstavu “Velika reforma” u subotu, 7. decembra (20h). Režiju je uradio Petar Jovanović; scenografiju Vladislava Munić; a autori teksta su Nikola Škorić, Dimitrije Banjac i Dejan Ćirjaković. Cena ulaznica je 1.200; 1.400; i 1.600 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde