“Družina iz džungle” otvara 13. Kids Fest

0
190

Kids Fest, 13. po redu, ove godine održava se od 1. do 7. novembra, u više od 30 gradova u Srbiji, a pod sloganom “Pod filmskim kišobranom”.

Družina iz džungle 13. Kids FestDečji kulturni centar (DKC) će biti centralna lokacija Dečjeg filmskog festivala u Beogradu, koji će 1. novembra u 12 sati otvoriti ambasadorka festivala, pop pevačica Ana Štajdohar. A onda će biti i projekcija filma “Družina iz džungle”.

Ana Štajdohar ambasadorka 13. Kids Festa

U okviru Kids Festa širom zemlje najmlađi ljubitelji sedme umetnosti biće u prilici da pogledaju 17 novih filmova. I to, osam animiranih, sedam igranih i dva dokumentarna filma. Većina ovih ostvarenja će biti premijerno prikazana u Srbiji. Među njima su i “Tale of lake”, “The incredible story of the stone boy”, “Jack’s wish”…

13. Kids Fest početkom novembra u preko 30 gradova Srbije

– Ove godine, na Kids Festu očekuje nas jedno pravo filmsko putovanje – od severa Finske, do dalekog Meksika. U pitanju su filmovi koji neće biti na redovnim bioskopskim repertoarima, tako da Kids Fest predstavlja jedinstvenu priliku da deca pogledaju ove zaista kvalitetne filmove! – istakla je PR menadžerka Kids Festa Anja Kisić.

Aleksandar Radojičić pozajmljuje glas biku Ferdinandu

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde