dRUMELODY: Neobični elektro projekat stiže u Novi Sad

0
84

“dRUMELODY” nastupiće u nedelju 22. aprila u novosadskom klubu “Puberaj”.

dRUMELODY
Foto: Promo

Sarajevski umetnik Berin Tuzlić stoji iza multimedijalnog projekta “dRUMELODY”. On je upravo objavio singl pod nazivom “Hyperbola”, kojim najavljuje i istoimeni album. Ovaj autentični drum jaing u kombinaciji sa videom biće obogaćen i vizualizacijama za live act.

Elektro mag Tiga najavljuje Apgrade sezonu i 4. maja otvara „Barutanu“

Elektro-futuristički projekat zapravo je one man bend. Njega je osmislio Berin Tuzlić, bubnjar, perkusionista, strip crtač i animator. Glavna karakteristika ovog neobičnog projekta leži u tome da bubanj kao instrument vodi glavnu reč, posebno na live nastupima na kojima Tuzlić korespondira sa muzikom i to na jedinstven i upečatljiv način. “dRUMELODY” sve više pažnje privlači svojim neobičnim live actom, i van regionalnih granica, pa tako beleži i nastupe u Berlinu, Amsterdamu, Talinu, Dubaiju… Nesvakidašnji spoj stripa, animacije, filma, i muzike u jedan organizam koji dalje živi i razvija se, u neku drugu dimenziju.

Exit 2018: Živa ikona savremenog doba Grace Jones stiže na Petrovaradinsku tvrđavu

Mnogi smatraju da je “dRUMELODY” muzika XXI veka. A Tuzlić navodi da jedan ovakav projekat ima beskompromisnu slobodu. Upravo to ga motiviše za ulazak u ovu priču.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde