Drum Dum Fest: Bubnjarska groznica zatrešće Leskovac 14. i 15. jula

0
156

Slobodan Stojanović Kepa i Tanja Jovićević su gosti revijalnog dela Drum Dum Festa 07, jedinstvenog festivala bubnjeva, perkusija i ritma, koji će se održati 14. i 15. jula u Leskovcu.

drum dum fest 2017 leskovacBubnjar legendarnog “Smaka” nastupiće na bini u dvorištu Šop Đokićeve kuće prve večeri Drum Dum festivala sa svojim bendom “Kepa & Free Spirits”. Oni će izvesti pesme sa njihovog albuma “Zaveštanje”, na kome će se naći i obrade hitova “Smaka”. Kako kažu, to je zaveštanje za buduća pokolenja i mlade muzičare koji žele da se bave muzikom.

Gost je i jedan od najoriginalnijih vokala domaće muzičke scene – Tanja Jovićević. Nastupa drugog dana sa perspektivnim mladim muzičarima “Tanja i Oktobar”. Publici će izvesti celokupan opus kultne rok grupe “Oktobar 1864”, sa kojom je objavila tri albuma, kao i pesme “EKV” i čuvene džez i fanki standarde.

Drum Dum Fest je jedinstveni na Balkanu. Festival bubnjeva, perkusija i ritma promoviše i predstavlja eminentne bubnjare i perkusioniste iz regiona.

– Edukativnim delom Festa, kroz interativne bubnjarske radionice, unapređujemo znanje zainteresovanih učesnika. A, kroz revijalni deo promovišemo bubnjeve i bubnjare širem auditorijumu. Takmičarskim delom manifestacije želimo da podstaknemo i predstavimo mlade ljude, koji se bave muzikom i udaraljkama – kažu iz Udruženja Muzička komunikacija iz Leskovca, organizatori Drum Dum Festa.

– Dođite u Leskovac 14. i 15. jula, i osetite bubnajrsku groznicu i ritam DDF-a 007 – poručuju iz Festa.

Drum Dum Fest iz godine u godinu je sve popularniji i posećeniji.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde