“Drugi način” u “Festu”: Legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun

0
115

Članovi čuvenog benda prvi put će nastupiti u klubu “Fest”, u subotu, 15. decembra u 22h!

"Drugi način" u "Festu": Legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun

– Dođite u zemunski klub “Fest” da čujete legendarni “Drugi način”! Ulaznice po ceni od 1.200 dinara u prodaji su u klubu “Fest”, kao i u Feliks Shopu (T.C. u Sremska) – organizatori pozivaju publiku.

Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštine
"Drugi način" u "Festu": Legendarni zagrebački rok majstori stižu u Zemun
Foto: Promo

Kako navode, biće ovo još jedna prilika da se obožavaoci upoznaju sa novim radovima benda, ali i podsete se na njihove najveće hitove. Pevaće svi zajedbo “Prođe ovaj dan”; “Piši mi”; “Balada o osmijehu”; “Lile su kiše”; “Stari grad”… naravno, “Drugi način” će izvesti i pesme sa njihovog legendarnog prvenca koji je svojevremeno od strane engleske rok i pop kritike ushićeno proglašavan za jedan od 10 najboljih progresiv-rok albuma izvan engleskog govornog područja.

Doček 2019: U Novom Sadu Nele Karajlić, Magnifico i Filatov & Karas
Foto: Promo

Posle nekoliko godina odlaganja, 2016. se konačno pojavio i novi album grupe “Drugi način” – “Zgubidan” u izdanju “Menarta”. Svojom svežinom poprilično je iznenadio muzičku kritiku. Kvalitet, naravno, nijednog trenutka nije dolazio u pitanje, jer se zna visok nivo perfekcionizma i profesionalizma kojim pristupaju svakom svom nastupu već nekoliko decenija.

Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli za doček 2019. u Štark areni

– Sve one koji su odgledali prethodna dva nastupa u Beogradu, posebno će obradovati činjenica da je “Drugi način” i dalje u istom sastavu. Tu su Branko Požgajec (vokal i flauta); Boža Ilić Dugi (bas); Damir Vuk (klavijature i vokal); Mladen Palenkaš (bubnjevi); Mario Domazet (gitare i vokal); Ernest Vinković (gitare i vokal) – obaveštavaju organizatori.

E. A. 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde