Druga strana ploče vol. 2: Marija Šerifović 8. marta u Sava centru

0
87

Nakon prošlogodišnjeg ogromnog uspeha, kada je čak šest puta rasprodala novobeogradsku dvoranu i sve obožavaoce ostavila bez teksta interpretacijom i repertoarom, pevačica će uskoro ponovo zapevati na istom mestu.

Druga strana ploče vol. 2: Marija Šerifović 8. marta u Sava centru

Jedna od najvećih regionalnih pop zvezda i pevačica impresivnog vokala, Marija Šerifović, vraća se na scenu Sava centra. Ona će održati koncert “Druga strana ploče vol. 2” na Dan žena, 8. marta. Tako će Mara otpočeti još jedno magično putovanje sa svima onima koji znaju da prepoznaju emociju koju prenosi.

“Pametna i luda” pisana za Natašu Bekvalac, snimila je Marija Šerifović
Druga strana ploče vol. 2: Marija Šerifović 8. marta u Sava centru

I ovog puta Marija je odabrala pesme izvođača koji su je oblikovali kao umetnika i koji su na nju ostavili neizbrisiv trag.
– Presrećna sam što je moja ideja o “Drugoj strani ploče” naišla na tako dobar prijem kod publike. Drago mi je što su ljudi prepoznali ono što sam imala da im kažem. Ovog puta obećavam još više suza i još više smeha! Vidimo se u Sava centru! – rekla je Marija Šerifović.

Marija Šerifović i “Beauty Queens” posle 11 godina zajedno otpevale “Molitvu”

– Svi koji ste prošle godine bili na koncertima znate da je ovo za mene poseban projekat jer mi pruža mogućnost da se izrazim onako kako sam oduvek želela i da pevam pesme koje mi znače i koje su uticale na moj umetnički razvoj. Sigurna sam da vas repertoarom ni ovoga puta neću razočarati jer znam da se mi odlično razumemo! – napisala je pevačica na društvenim mrežama.

Rumi iz Indonezije peva hit Marije Šerifović
Druga strana ploče vol. 2: Marija Šerifović 8. marta u Sava centru

Ulaznice za koncert “Druga strana ploče vol. 2” već su u prodaji po ceni od 1.500 dinara; 1.700 dinara; 2.100 dinara; 2.500 dinara; i 2.800 dinara.

Pre beogradskog koncerta Marija će se družiti sa svojim obožavaocima u Kanadi i Americi. Prekookeanska turneja startuje 31. januata u Torontu; a završava se 22. februara u Njujorku. Specijalna gošnja “preko bare” biće Džejla Ramović.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde