Druga strana ploče: Martovski koncerti Marije Šerifović u Beogradu i Novom Sadu

0
615

Pevačica će se tokom februara družiti sa publikom u Americi i Kanadi, a po povratku u otadžbinu očekuju je koncerti u Beogradu i Novom Sadu. 

Druga strana ploče: Marija Šerifović za Dan žena u Sava centru, 17. marta u SPENS-u

Jedna od najistaknutijih i najpopularnijih pop zvezda u region, Marija Šerifović, za Dan žena, 8. marta nastupiće u Sava centru. Kako je sama isticala, ova dvorana joj je omiljena u Beogradu zbog specifične atmosfere i bliskosti koju oseća sa publikom. U novosadskom SPENS-u nastupiće posle nekoliko dana, tačnije 17. marta. Oba koncerta nose naziv “Druga strana ploče”.


Marija Šerifović i “Beauty Queens” posle 11 godina zajedno otpevale “Molitvu”

Oni će po mnogo čemu biti drugačiji od svih pređašnjih Marijinih nastupa. Pored njenih hitova, obožavaoci će imati priliku da uživaju u inostranim evergrinima i domaćim pesmama njenih kolega. 

Druga strana ploče: Marija Šerifović za Dan žena u Sava centru, 17. marta u SPENS-u

– Pevaću domaće i strane evergrin pesme koje ja privatno volim i koje su mi drage. Publika će sigurno uživati. Biće to intimnija atmosfera, koja će odisati jakim emocijama za razliku od mojih velikih koncerata u raznim arenama! – rekla je Marija.

“Pametna i luda” pisana za Natašu Bekvalac, snimila je Marija Šerifović

Zbog ograničenog broja mesta očekuje se da će koncert u Beogradu biti prilično brzo rasprodat. Zato organizatori poručuju fanovima da bi trebalo da požure sa kupovinom karata ukoliko žele da budu deo Marijine interpretativne čarolije.

PR 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde