NOVA S: Druga sezona “Žigosanih u reketu” startuje 14. novembra

0
835

Gledaoci s nestrpljenjem iščekuju nastavak popularne serije Dragana Bjelogrlića. Do sada je bilo intrige, prevare, malverzacije, sportske avanture, ali i one ljubavne…

NOVA S: Druga sezona "Žigosanih u reketu" startuje 14. novembra

Emitovanje serije “Žigosani u reketu 2” počeće na kanalu Nova S 14. novembra. Kako je i najavljeno, ove jeseni gledaoce očekuje prva polovina druge sezone. Nove epizode doneće rasplet situacije oko košarkaške ekipe Radnika. Šta će se dešavati u životima nekadašnjih vanserijskih košarkaša, saigrača i prijatelja, Voje i Kreše? Kakve nove spletke spremaju Ana Marija i njen otac Milovan Zečević? Koje će sve skandale plasirati u javnost njihov tabloid? Hoće li opstati ljubavne veze košarkaša? Da li će Radnik izbeći stečaj? Ili će na njegovoj primamljivoj lokaciji nići novi poslovno-tržni centar… Naravno, odgovore na ova i mnoga druga pitanja saznaćemo u nastavku “Žigosanih”. A, pored dobro znanih junaka, druga sezona upoznaće gledaoce i sa nekim novim likovima.

NOVA S: Jesenja šema donosi brojna iznenađenja
NOVA S: Druga sezona "Žigosanih u reketu" startuje 14. novembra
Filip Šovagović i Nebojša Dugalić, Foto: Promo

Prva klapa nastavka “Žigosanih u reketu” pala je krajem septembra u Nišu, a ekipa je u oktobru snimala i u Sarajevu. U Beogradu, u prostorijama “United Media”, snimali su se kadrovi u kojima se nalaze kancelarije dnevnih novina “Fleš” u vlasništvu Milovana Zečevića, a kog tumači Svetozar Cvetković.

– Svojevremeno mi je Mira Furlan rekla kad je snimala čuvenu američku seriju “Lost” da glumci kad dobiju scenarije, ne čitaju ih od početka, nego od kraja – da vide kako se završava njihova uloga i da li je njihov lik ubijen. Bojim se da će se to tako i kod nas završiti, da ćemo vrteti zadnje listove, iz prostog razloga što ni sada ne znamo na koju stranu će koji od likova da ode – rekao je za N1 Cvetković.

NEBOJŠA DUGALIĆ: Žao mi je što sam morao da odbijem ulogu u “Montevideu”
NOVA S: Druga sezona "Žigosanih u reketu" startuje 14. novembra
Miona Marković i Svetozar Cvetković, Foto: Promo

Mlada glumica Miona Marković, koja u seriji igra Cveletovu ćerku, obećava uzbudljiviju sezonu od prethodne.
– Meni se, iskreno, više dopada druga sezona od prve. Nekako je na nekom ozbiljnijem nivou. Mogu da kažem da ima malo manje košarke, a više politike, novina, redakcija… što se meni sviđa! – istikla je Miona.

Enis Bešlagić tumači lik Damira Dragaša, nekadašnjeg Vojinog i Krešinog saigrača, koji na kraju prve sezone postaje direktor Radnika.
– Meni je drago da je ta neka regionalna priča počela da se dešava preko košarke. Beograd, Zagreb i Sarajevo se ponovo povezuje na najljepši mogući način i igre, što košarkaške, što glumačke – izjavio je Bešlagić.

Snima se: “Žigosani u reketu”, priča o košarci, ljubavi i prijateljstvu
NOVA S: Druga sezona "Žigosanih u reketu" startuje 14. novembra
Enis Bešlagić, Foto: Promo

A, nastavku “Žigosanih” upoznaćemo i neke nove likove, pa tako i Dragaševu suprugu. Nju igra BiH glumica Belma Salkunić.
– Velika je čast pojaviti se u projektu kao što je ovaj. I serija i scenario i samo snimanje su takvi, da se glumci ponovo zaljube u svoj posao – i zbog atmosfere, i zbog samog materijala, produkcije, ma svega… – poručila je Belma Salkunić.

Kao i u prvom ciklusu, i u drugom će se pojaviti neki pravi košarkaški asovi. Među njima si bivši NBA igrač Mirza Teletović i nekadašnji proslavljeni reprezentativac BiH i kapiten Bosne Samir Avdić.
– Glumio sam predsjednika Košarkaškog saveza. Nije bilo teško, jer i onako obavljam tu funkciju, tako da je bilo lako uklopiti se! – rekao je Teletović, predsednik KSBiH.

“Žigosani u reketu”: Nikola Rokvić objavio singl “Evo ide proleće”
NOVA S: Druga sezona "Žigosanih u reketu" startuje 14. novembra
Filip Šovagović na setu, Foto: Printskrin N1

– Malo nam je bilo zima u Sarajevu, nekih plus 2 stepena, a mi smo glumili da je leto, u majicama sa kratkim rukavima – kazao je Filip Šovagović. Njega je obradovalo pojavljivanje pravih košarkaša u seriji.

– Kada glumiš s boljima od sebe, onda si i ti dobar, shvatio sam to nakon što nam se na snimanju pridružio Mirza Teletović. Ja sam košarku igrao rekreativno. Odrastao sam na Tuškancu, košarkaškom terenu tadašnjeg kluba Lokomotiva, na koji su dolazili klinci poput Dražena i Ace Petrovića. Visili smo tamo, to nam je bio smisao dana. Ja sam bio daleko od profesionalnog sporta, ali evo dočekao sam da se na neki način profesionalnije bavim košarkom! – rekao je Šovagović.

JOVAN JOVANOVIĆ: Talentovani dvometraš iz Trebinja

Producent serije, Dragan Bjelogrlić, otkrio je da publika može očekivati srećan kraj.
– To i jeste priča negde romantična, o tim nekim ljudima koji su negde stari sportisti, negde su na margini, ima raznih političkih dešavanja. Oni pokušavaju da pobedi prijateljstvo. I zato ja kažem da je to bajka, jer oni na kraju i pobede! – rekao je Bjela.

U “Žigosanima 2” glavne uloge tumače Nebojša Dugalić i Filip Šovagović, a uz njih su i Svetozar Cvetković; Dubravka Mijatović; Vesna Trivalić; Slobodan Ninković; Aleksandar Radojičić, Miodrag Dragićević; Jovan Jovanović; Enis Bešlagić; Miona Marković; Iva Ilinčić; Mina Sovtić; Milica Zarić; Mina Nikolić; Nenad Heraković; Goran Sultanović; Tamara Dragićević; Igor Benčina; Vučić Perović…

“Senke nad Balkanom 2”: Na EON platformi od 8. novembra sve epizode druge sezone

E. A. / Izvor: N1, Nova S

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde