Dragana Mirković zvezda izložbe u organizaciji Evropske unije u Bugarskoj

0
128

Slike sa koncerta Dragane Mirković iz Banskog krase ulice Bugarske.

Dragana Mirković zvezda izložbe u organizaciji Evropske unije
Izložba Draganinih fotografija sa koncerta u Banskom, Foto: Promo

Koncert koji je prošle godine Dragana Mirković održala na gradskom trgu u Banskom izazvao je veliku pažnju. Početkom septembra 2017. zbog muzičkog spektakla srpske folk zvezde, celo mesto je bilo u kolapsu, prilaz centru blokiran… Okupilo se tada na koncertu više od 20.000 ljudi. Došli su obožavaoci iz svih krajeva Bugarske, ali i iz regiona. A, sada su svi još jednom prisetili tog događaja. Doduše, nije Dragana zapevala opet u Banskom “Poslednje veče”, “Mili moj” ili “Od milion jedan”, ali fotografije sa tog koncerta našle su se na ulicama Bugarske.

Dragana Mirković proglašena počasnim građaninom mesta na Kosovu i Metohiji
Dragana Mirković zvezda izložbe u organizaciji Evropske unije
Draganine fotografije sa koncerta krase ulicu, Foto: Promo

Naime, fotografije sa ovog muzičkog spektakla zauzele su počasno mesto na izložbi koju je organizovala centrala Evropske unije u Bugarskoj. I ne samo to, nego su fotografije sa Draganinog spektakla našle na centralnom delu postavke koja prikazuje najznačajnije kulturne događaje i izložene su na počasnom mestu.

Dragana Mirković objavila spot za pesmu „Idemo jako“

I ovaj detalj govori i ide u prilog bogatoj i uspešnoj muzičkoj karijeri Dragane Mirković, i svedoči da je regionalna muzička zvezda.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde