Dragana Mirković proglašena počasnim građaninom mesta na Kosovu i Metohiji

0
200

Folk zvezda Dragana Mirković upisala se u istoriju kao prva pevačica iz Srbije koja je zapevala na Kosovu na poziv i u organizaciji Manastira Hilandar. A, koliko je se publika uželela govori podatak da su je u enklavi Klokot u petak 20. oktobra dočekali i ispratili ovacijama.

Dragana Mirković Kosovo Promo
Foto: Promo

Dragana Mirković je proglašena počasnim građaninom mesta na Kosovu i Metohiji. Oduševljeni građani kojih je u publici bilo više od 2.000 dočekali su svoju novu sugrađanku aplauzom i bakljadom. Ona im je uzvratila muzičkim spektaklom za pamćenje. Ganuta Dragana pozvala je decu iz publike da joj se pridruže na bini, a čitavo veče bilo je ispunjeno emocijama.

Emotivno veče „Sjećanje na Nina“ u Bijeljini

Dragana Mirković Kosovo Promo
Foto: Promo

Inače, Mirkovićeva je poziv od manastira Hilandar dobila posle ankete koje su oni sproveli među stanovništvom. A, građani su se gotovo jednoglasno izjasnili za to da od svih pevača žele da im baš Dragana održi koncert.

Manastir Hilandar

Dragana Mirković Kosovo Promo
Foto: Promo

Folk zvezda nije krila oduševljenje zbog poziva koji je dobila.
– Velika mi je čast što sam baš ja dobila poziv od jedne tako velike i značajne institucije kao što je Hilandar. I presrećna sam što ću pesmom ulepšati život ljudima na Kosovu i Metohiji – rekla je Dragana. Ona je dodala: – Nemam često priliku da gostujem dole, te je time ovaj koncert još značajniji.

#sto_cu_cuda_uciniti #sve_zbog_tebe #sreco_znaj #draganamirkovic

A post shared by @emotivno.labilna on

#lepimoj #draganamirkovic #2017

A post shared by @emotivno.labilna on

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde