Dragan Kojić Keba objavio spot za pesmu “Bulevari”

0
140

Dragan Kojić Keba svojim transformacijama iznenađuje milionski auditorijum svakog petka uveče. Poznati folk pevač je učesnik pete sezone šou programa “Tvoje lice zvuči poznato – All Stars”. A, sada je odlučio da obraduje svoje obožavaoce novim spotom.

Dragan Kojić Keba objavio spot za pesmu "Bulevari"
Foto: Printskrin YouTube / Dragan Kojić Keba

Keba je objavio numeru “Bulevari”, za koju je na beogradskim ulicama snimio spot. Kako kaže, siguran je da će pesma pronaći put do srca ljudi, i da će svi osetiti ono što je i on osetio dok je snimao.

TLZP All Stars: Dubravka Mijatović, Uroš Đurić i Dušan Alagić u žiriju
Dragan Kojić Keba objavio spot za pesmu "Bulevari"
Foto: Printskrin YouTube / Dragan Kojić Keba

– Pesmu sam snimio još pre dve godine, možda i više. Ipak, tek sada sam odlučio da je prezentujem javnosti. Napisao sam je i komponovao u jednom dahu – kaže Keba.
– U saradnji sa velikim majstorom harmonike i muzike uopšte, Vukom Kandićem, odlučio sam da pesma bude totalno u narodnjačkom fazonu, bez primesa bilo kog drugog pravca muzike… Tekstom lirska pesma i aranžmanski, instrumenti i živa svirka, počev od harmonike. Želja mi je da “Bulevari” stanu rame uz rame sa mnogim mojim drugim numerama. Siguran sam da će publika odmah prepoznati ovo što pričam – poručio je pevač.

“Rođeno moje” – Severina objavila pesmu i posvetila je svom sinu

“Dajte rakije, pa da umremo!”; “Lagana, romantična, rečita, sa lepim emocijama”; “Bravoooooooo!” – prvi su komentari slušalaca na kanalu YouTube, po kojima je očigledno da im se pesma dopala.

Dragan Kojić Keba objavio spot za pesmu "Bulevari"
Svekar reklamira snajkin koncert, Foto: Printskrin YouTube / Dragan Kojić Keba

Keba je u spotu poklonio pažnju i svojoj snaji Severini. Naime, u kadru se našao bilbord na kojem se reklamira njen koncert 23. novembra u Štark areni. Svekar za primer!

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde