Fondacija “Deca – carevi sveta”: Na aukciji Noletov reket, Nebojšina violina, Jokićev dres

0
124

Neprofitna organizacija priprema donatorsku aukciju, kako bi se pomoglo niškim mališanima.

Fondacija "Deca - carevi sveta": Na aukciji Noletov reket, Nebojšina violina, Jokićev dres

Fondacija “Deca – carevi sveta” će 20. septembra od 19h u hotelu “Tami Residence” održati prvu donatursku večeru i aukciju. Povod je prikupljanje sredstava za kupovinu ultrazvučnog aparata za odeljenje dečije onkologije u Nišu.

Kad Nemanja Radulović oplete “Pašona kolo” u “Rojal Albert Holu”

Na donatorskoj aukciji će se naći violina Nišlije Nemanje Radulovića; reketi Novaka Đokovića, Dominika Tijema i Kristine Mladenović; kao i dresovi istaknutih sportista poput Kilijana Mbapea, Duška Tadića, Nikole Jokića, Stefana Jovića, kao i braće Nikole i Luke Karabatić. Gosti večere imaće priliku da uživaju u zvuku sastava klasične muzike, nastupu dečjeg hora “Vilenjaci”, kao i numerama grupa “Penthouse” i “Akustik benda”.

– Fondacija “Deca – carevi sveta” nastala je sa ciljem okupljanja i umrežavanja uglednih i uspešnih Nišlija, radi prikupljanja sredstava za pomoć i podršku deci iz Niša. Sigurni smo da, svi zajedno, uz malo volje, upornosti i truda, možemo da učinimo mnogo za naše najmlađe sugrađane! – poručio je osnivač fondacije Zoran Stojiljković.

Novak Đoković i EXIT pozvali na akciju: Izgradimo vrtiće zajedno
Fondacija "Deca - carevi sveta": Na aukciji Noletov reket, Nebojšina violina, Jokićev dres
Zoran Stojiljković i Novak Đoković, Foto: Fondacija Deca – carevi sveta

Zoran Stojiljković jedan je od najuspešnijih rukometaša iz Niša. Kao diplomirani profesor fizičkog vaspitanja i sporta, igrao je u Crvenoj zvezdi, Alpi Prato u Firenci i bio kapiten Paris Saint Germaina. Sportsku karijeru, na poziv RK Železničar, uspešno je završio u svom rodnom gradu. Oženjen, otac dvoje dece, živi i radi u Parizu.
Prijatelji i partneri donatorske večere su kompanije “Belle Amie”, “Yumis” i PozitivNI festival.

– Uključi se i priključi se! Ti si veliki čovek! – pozivaju iz Fondacije “Deca – carevi sveta” na donatorsku večeru i aukciju.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde