U prodaji dodatne ulaznice za koncert Beth Hart

0
236

Zbog velikog interesovanja za koncert Beth Hart, koji će se održati 11. novembra u Hali sportova na Novom Beogradu; i potrebe za više sedećih mesta, planirani kapacitet za koncert proširen je za 350 mesta.

koncert Beth HartU prodaji su se tako našle dodatne ulaznice za ovaj koncert, jer su planirane već rasprodate.
– Interesovanje za koncert Beth Hart od početka je zaista neverovatno – kažu organizatori.

Beth Hart u novobeogradskoj Hali sportova 11. novembra

Na turneji u okviru koje će prvi put u karijeri posetiti Beograd, Beth Hart će promovisati svoj aktuelni album “Fire On The Floor“. Publika će imati prilike da čuje i njene najveće hitove, kao i obrade blues standarda po kojima je i postala poznata.

Beth Hart dodatne ulazniceU isto vreme Beth je emotivna i jaka, nežna i “surova”. Ova harizmatična žena moćnog glasa i neverovatne energije nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Bilo da sama sa klavirom ili uz pratnju gitare peva najlepši blues, soul ili jazz; ili pak uz pratnju celog benda “prži“ ozbiljan rokenrol, ona daje celu sebe muzici i tom trenutku u kojem se povezuje sa svojom publikom. Ta sirova emocija koju emituje na živim nastupima koji joj, kako sama kaže, znače više od svega u životu, razlog je što se sve više ljubitelja dobre muzike širom sveta zaljubljuje u nju. A i zbog kojeg je i interesovanje srpske publike za njen koncert u Beogradu ogromno.

Objavljene nominacije za nagradu MTV Best Adria Act

Jednoj od najboljih pevačica današnjice na koncertu u Beogradu pridružiće se i jedan od najboljih blues/rock bendova u Srbiji – “Texas Flood”. Ova grupa je beogradski power blues-rock trio. Njihova muzika je pod jakim uticajem muzičara kao što su Stevie Ray Vaughan; Jimi Hendrix; “ZZ Top”; “Gov’t Mule”; “Led Zeppelin”… Bend predvodi Nenad Zlatanović (Mr Swagger), gitarista i pevač. Njega zbog energičnog stila sviranja gitare često nazivaju “balkanskim Stivi Rej Vonom”. Za Beth, Nenad kaže da je “sigurno jedan od najsnažnijih i najekspresivnijih ženskih glasova modernog rocka”. Sa velikim zadovoljstvom će sa njom deliti binu Hale sportova.

„Duga topla noć“, prvi pravi bluz „Električnog Orgazma“

Ulaznice za koncert po ceni od 2.900 (stajanje) i 3.400 dinara (sedenje) u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i putem online.
Organizatori koncerta su Hala sportova i HH Artists.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde