Doček 2020: U Novu sa “Nevernim bebama” u Herceg Novom

0
104

Na platou ispred hotela “Igalo” u Herceg Novom biće organizovan trodnevni praznični program.

Doček 2020: U Novu sa "Nevernim bebama" u Herceg Novom

Novljani i njihovi gosti za novogodišnje praznike imaće priliku da se zabave uz poznate izvođače narodne i rok muzike. U organizaciji TO HN i opštine Herceg Novi slavlje na otvorenom će početi 30. decembra. Tada će nastupiti Aleksandra Živojinović (ex Prijović), koja će publici zapevati “Za nas kasno je”; “Testament”; “Separe”; “Bogata sirotinja”; “Neponovljivo”… U Herceg Novom pevačica obećava dobar provod i zagrevanje za najluđu noć.

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: “Betoven i još ponešto”

Naredne večeri na scenu će izaći članovi grupe “Neverne bebe”. Predvođeni Milanom Đurđevićem, pevačem, klavijaturistom i autorom brojnih numera, oni će se potruditi da okupljene posetioce zabave i da sa njima đuskaju i pevaju uz dobro znane hitove – “Kuća za spas”; “Tu kraj nas”; “Kad te probude”; “Praštam”; “Uzmi boje”; “Tužna pesma”… Ovaj bend nikada nije imao agresivan marketing, ali su njihove pesme našle put do srca slušalaca, presvega, svojim kvalitetom. Nisu podilazili trendovima, niti su se priklanjali takozvanoj komercijalnoj muzici. Slobodno se može reći da nisu deo estrade. Isto tako nikada nisu odustajali o pop i rok zvuka, njima je prioritet uvek bio kvalietna muzika.

Beogradska zima 2019-2020: 700 sati besplatnog programa za 77 dana

U Herceg Novom slavlje će se nastaviti 1. januara – uz Harisa Džinovića. Pevač će veče pre toga biti takođe na moru, za doček peva u Baru.
Organizatori najavljuju i zanimljive prateće sadržaje tokom praznika. Između ostalog, za najmlađe će biti organizovam program Dječja Nova godina.

Pomenute muzičke zvezde večeri imaće i svoje pojačanje. Kao predgrupe nastupiće “Ansambl Toć”; “Light under the black mountain”; i Milica Kaluđerović & “Providenca band”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde