Doček 2020: U Novom Sadu uz Bajagu, “Artan Lili” i Mahmuta Orhana

0
85

Novogodišnje zagrevanje u Novom Sadu počeće u prepodnevnim satima 31. decembra provodom za najmlađe. Dve kulturne stanice, Kutak za kulturu uz Dečiji kulturni centar pripremaju raznovrstan program – predstave, radionice, performanse… a sadržaji neće izostati ni u Ledenoj šumi u Dunavskom parku.

Doček 2020: U Novom Sadu uz Bajagu, "Artan Lili" i Mahmuta Orhana

Na Trgu slobode u Novom Sadu ponoć će se dočekati uz legendarnog “Bajagu i instruktore”, beogradski sastav “Artan Lili” i svetski poznatog producenta Mahmuta Orhana.

Doček 2020: Ispred Doma Narodne skupštine Brena, Maya, “Kiki i Piloti”…
Doček 2020: U Novom Sadu uz Bajagu, "Artan Lili" i Mahmuta Orhana
Bajaga i Instruktori, Foto: Nebojša Babić/Promo

Ove godine bend “Bajaga i Instruktori” proslavlja 35 godina postojanja, kao jedna od retkih grupa koje nastupaju bez prekida u karijeri. U Novom Sadu će biti deo spektakularnog Дočeka 2020 i to uz nesvakidašnju postavu – bendu se pridružuju gudački kvartet iz Novog Sada i hor. Uz nebrojene hitove koji su obeležili njihovu dugu karijeru, “Bajaga i insturktori” će se pobrinuti za dobru atmosferu u novogodišnjoj noći.

Central Dance Event 2020: Hedlajneri pozivaju na maraton u Hangaru
Doček 2020: U Novom Sadu uz Bajagu, "Artan Lili" i Mahmuta Orhana
Artan Lili, Foto: Promo

Pored njih, Novosađani će ispraćati poslednje sate stare godine uz mladi intrigantni sastav “Artan Lili”. Oni su ovogodišnji dobitnici nagrade “Zadužbina Milana Mladenovića”. Priznanje je za muzičko delo od izuzetne umetničke vrednosti, koja im je dodeljena za singl “D.E.P.R.A”. Bend će zabaviti Novosađane u najluđoj noći uz prepoznatljive zvuke noiz-popa, kakvim definišu svoj pravac.

Doček 2020: U Kotoru na Trgu od oružja brojne rok grupe
Doček 2020: U Novom Sadu uz Bajagu, "Artan Lili" i Mahmuta Orhana
Mahmut Orhan, Foto: Facebook/Mahmut Orhan

Mladi DJ i producent iz Turske koji je ostvario planetarni uspeh, Mahmut Orhan, dodatno će zagrejaće atmosferu na Trgu. Na muzičkoj sceni nalazi se od svoje 18. godine i iza sebe ima brojne nastupe na svetskim festivalima. Zvuci dip hausa, EDM-a, elektronske muzike i alternativnih muzičkih pravaca čuće se za doček 2020. godine u Novom Sadu.

Satnica:
20-21h DJ Fanatik
21,30-23h Artan Lili
23,10-01h Bajaga i Instruktori
01-02,30h Mahmut Orhan

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde