Doček 2020: “Nova godina – Otmeno” – klasika, latino, rege, afro

0
157
Doček 2020: "Nova godina - Otmeno" - klasika, latino, rege, afro

U okviru manifestacije Beogradska zima 2019/20 i ove godine biće organizovan novogodišnji doček u Sava centru. Namenjen je svim Beograđanima i gostima srpske prestonice, koji žele drugačije da provedu najluđu noć.

U utorak, 31. decembra od 21h započeće praznični program u novobeogradskoj dvorani. Nastavlja se omiljena tradicija Beograđana, pa će ponovo u Velikoj sali i holu Sava centra biti organizovan besplatan program “Nova godina – Otmeno!”. Učestvovaće oko 200 izvođača, koji obećavaju čarobnu novogodišnju noć. Biće klasika, latino, rege i afro program.
Besplatne ulaznice mogu da se preuzmu od 20. decembra na blagajnama Sava centra, Doma omladine Beograda i Kolarčeve zadužbine. Jedna osoba može uzeti najviše dve ulaznice.

Beogradska zima 2019-2020: 700 sati besplatnog programa za 77 dana

U Velikoj dvorani Sava centa publika će slušati hitove klasične muzike u izvođenju vrsnih domaćih muzičara, kojima će se pridružiti i ekskluzivni gosti iz inostranstva. Posetioci će čuti, između ostalog, svitu iz baleta “Krcko Oraščić”; valcer iz “Uspavane lepotice”; “Igru satova” iz opere “Đokonda”; ariju Karmen iz istoimene opere; Betovenovu “Romansu za klavir i orkestar”; Šostakovičev Drugi valcer… Među učesnicima su “Camerata Serbica”; Filharmonija mladih “Borislav Pašćan”; Umetnički ansambl Ministarstva odbrane “Stanislav Binički”; Sanja Kerkez; Jasmina Trumbetaš Petrović; Žan Pol Gasparian; Eva Bodorova…

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: “Betoven i još ponešto”
Doček 2020: "Nova godina - Otmeno" - klasika, latino, rege, afro
U Velikoj sali izvodiće se klasična muzika, a u foajeu latino, rege i afro program

Na sceni u foajeu ispred Velike sale publika će uživati uz latino, afro i rege program popularnog muzičara Igora Vincea.
Moderatori su Svetislav Bule Goncić i Teodora Tomašev. Ceo događaj se odvija pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu Grada Beograda.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde