Doček 2020: Miroslav Ilić na Kraljevom trgu na Zlatiboru

0
177

Po dugogodišnjoj tradiciji, sa posebnom pažnjom priprema se obeležavanje novogodišnjih praznika na Zlatiboru. Uz atraktivne zabavno-muzičke sadržaje sa poznatim izvođačima na Kraljevom trgu se, na izmaku stare i ulasku u Novu godinu, uvek okupi nekoliko hiljada posetilaca.

Doček 2020: Miroslav Ilić na Kraljevom trgu na Zlatiboru
Miroslav Ilić, Foto: Z. K. Munja

Prema najavama iz Opštine Čajetina i Turističke organizacije Zlatibor, predstojeći novogodišnji praznici biće u znaku četiri koncerta koji će biti održani na Kraljevom trgu na Zlatiboru.

Beogradska zima 2019-2020: 700 sati besplatnog programa za 77 dana

Četvorodnevna serija koncerata biće otvorena 29. decembra nastupom proslavljenog trubača Dejana Petrovića i njegovog “Big benda”. Sledećeg dana, 30. decembra, publiku će zabavljati Maya Berović, a doček Nove godine biće u znaku koncerta Miroslava Ilića i vatrometa koji će, kako kažu organizatori, biti za pamćenje. Repriza novogodišnje noći i prvo veče Nove 2020. na Zlatiboru biće obeležena koncertom rok grupe “Van Gog”.

Doček 2020: Čola u Budvi za najluđu noć, Ceca i Hari za reprizu
Panorama Zlatibora, Foto: Turistička organizacija Zlatibor

Na prelasku iz stare u Novu godinu na Kraljevom trgu publika će uživati uz hitove “slavuja iz Mrčajevaca”, a tradicionalno će tačno u ponoć biti priređen vatromet uz svirku trubača, kuvano vino i rakiju. Organizatori tvrde – dobar provod je zagarantovan.

Novogodišnji koncerti Beogradske filharmonije: “Betoven i još ponešto”

Podsetimo, za doček 2019. na Zlatiboru je pevala Dragana Mirković i napravila provod za pamćenje. Poznatoj pevačici, uprkos dugoj i uspešnoj karijeri, bio je to prvi radni novogodišnji doček u Srbiji. Ona će ovog 31. decembra pevati opet na planini – na Kopaoniku, u hotelu “Grand”. Biće to njen prvi nastup na popularnom Kopu.

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde