Doček 2020: U Kotoru na Trgu od oružja brojne rok grupe

0
117

Kotor je postao tradicionalna rock destinacija za novogodišnji doček.

Ovaj crnogorski grad u Bokokotarskom zalivu, uz svoje mačke, kojima su posvetili muzej, postao je rock okupljalište gde se susreću mlada i stara imena ex-Yu prostora. I ove godine Kotor će ući u Novu godinu u rokerskom izdanju, kao i u poslednje tri godine. Program koji će se održati na Trgu od oružja u starom gradskom jezgru podeljen je u dva dana. U 2020. godinu publiku će svirkom uvesti “Partibrejkersi”, “Lačni Franz” i “VIS Tetra”.

Doček 2020: U Novu sa “Nevernim bebama” u Herceg Novom

Grupa “Partibrejkers” već su svirali za doček u Kotoru 2017. Odbrojavanja nije ni bilo, a pevač Zoran Kostić Cane svima je čestitao Novu godinu tek pošto mu je gitarista mahnuo mobilnim telefonom kako je ponoć otkucala. Koncert su nakratko zaustavili tokom vatrometa, koji ih je nadglasao, ali je vrlo brzo rock’n’roll opet zaprštao.

Doček 2020: Čola u Budvi za najluđu noć, Ceca i Hari za reprizu
Doček 2020: U Kotoru na Trgu od oružja brojne rok grupe

Za drugi dan prazničnog slavlja, 1. januara, organizatori su pozvali “Bajagu i Instruktore” i “Hladno pivo”. Muzički program počeće će sa lokalnim rock/blues bendom “Light Under The Black Mountain”.

Central Dance Event 2020: Petodnevni novogodišnji maraton u Hangaru

Međutim, to nije sve što će biti od muzičkog programa tokom praznika u Kotoru. U četvrtak 2. januara održaće koncert “The Grupa” i Sergej Ćetković, takođe na Trgu od oružja. Ovo veče je u okviru zimske manifestacije “Od Božića do Božića”. Tokom novogodišnjih praznika osmišljen je i program za najmlađe, koji će se družiti sa Deda Mrazom i njegovim Vilenjakom, a biće i brojnih interaktivnih radionica.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde