Doček 2020: Haris Džinović u najluđoj noći u Baru

0
61

Opština Bar i Turistička organizacija Bar i ove godine najavljuju dobar provod tokom novogodišnjih praznika.

Doček 2020: Haris Džinović u najluđoj noći u Baru

Centralno mesto dešavanja će biti Trg Vladimira i Kosare, a u fokusu ostaju i dalje veliki koncerti na otvorenom. Kako kažu organizatori, biće to mesto dobrog raspoloženja i kvalitetne zabave za sve generacije u Baru.

Muzički program će trajati tri dana i to 30. i 31. decembra i 1 januara. Kao uvertira samom dočeku u ponedeljak, 30. decembra, binu će u 22h zauzeti članovi barske grupe “Padrino”. Glavna zvezda večeri biće regionalno poznati “Tropiko bend” čiji nastup počinje u 23h.

Doček 2020: Čola u Budvi za najluđu noć, Ceca i Hari za reprizu
Doček 2020: Haris Džinović u najluđoj noći u Baru

Novoj godini se uvek najviše obraduju najmlađi, pa je za njih i ovog puta osmišljen poseban program. Klinci i klinceze će imati priliku da se provozaju i popularnim turističkim vozićem “Ćirom” koji će saobraćati 30. i 31. decembra, kao i 1. januara od 10 do 14h. Početna i završna stanica će biti na početku Šetališta kralja Nikole. Mališani u ponedeljak u podne imati priliku da se druže sa popularnim jutjuberom Bracom Gajićem, a poslednjeg dana u godini, za njih će biti izvedena predstava (12h) “Novogodišnja čarolija”. Biće i raznih animacija za decu – crtanje po licu (facepainting); modeliranje balona; druženje sa Sunđer Bobom i klovnom; pravljenje velikih balona od sapunice; kao i fotografisanje sa Deda Mrazom.

Doček 2020: U Kotoru na Trgu od oružja brojne rok grupe
Doček 2020: Haris Džinović u najluđoj noći u Baru

Novogodišnja žurka se nastavlja u 22h kada nastupa jedan od najboljih crnogorskih rokenrol bendova “Akademia”. A, u Novu godinu okupljene posetioce u Baru na Trgu Vladimira i Kosare uvešće Haris Džinović.

Prvi dan 2020. godine započeće koncertom etno grupe “Zora”, a za nastavak dobrog provoda će biti zadužena barska legendarna grupa “Katapult”. Posle njih na scenu će stupiti “Amadeus bend”.

Tokom novogodišnjih praznika na Trgu Vladimira i Kosare, koji će za ovu priliku biti posebno dekorisan, organizovaće se i novogodišnji bazar sa bogatom ponudom.

Doček 2020: Haris Džinović u najluđoj noći u Baru

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde