Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštine

0
1757

Glavni novogodišnji program u Beogradu trajaće tri dana – 30. i 31. decembra, i 1. januara.

Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštineZamenik gradonačelnika i predsednik Organizacionog odbora manifestacije “Beogradska zima” Goran Vesić predstavio je program manifestacije koja, pod sloganom “Zaokruži Beograd”, traje od 1. decembra do 31. januara 2019. On je istakao da će za doček Nove godine ispred Narodne skupštine nastupiti “Bajaga i instruktori”, Haris Džinović, Saša Kovačević i Dejan Petrović sa svojim trubačkim orkestrom.

Doček 2019: “Riblja čorba” u najluđoj noći u Herceg Novom

Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštineDan ranije, 30. decembra nastupiće sastavi “Rudimental”, “S.A.R.S.” i britanski bend “Stereo MC’s”. Novina je, rekao je Vesić, organizovan nastup 1. januara. Tada će se od 14h predstaviti Aleksandar Sedlar u okviru koncerta klasične muzike, a uveče se očekuju nastupi beogradskog di-džeja Marko Milićevića, poznatijeg kao Gramophonedzie, Raste, Senidah i Disciples. Takođe, u okviru manifestaciije “Beogradska zima” očekuju se nastupi “Nevernih beba”, Lene Kovačević i drugih izvođača…

Doček 2019: U Novom Sadu Nele Karajlić, Magnifico i Filatov & Karas

Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštine– Za ova dva meseca našim građanima i gostima koji dolaze u našu prestonicu zaista nudimo dobar sadržaj, odabir umetnika i muzike za svačiji ukus. Posebno sam ponosan što će veći deo programa u ta dva meseca biti namenjen deci, kao što je “Trg bajki” ispred UK “Vuk Karadžić”; takođe “Trg otvorenog srca” i “Božićno seoce” ispred Hrama Svetog Save; kao i tradicionalno bogat sadržaj na Trgu Nikole Pašića – naveo je zamenik gradonačelnika.

Aca Lukas, Jala Brat i Buba Corelli za doček 2019. u Štark areni

On je podsetio da je turizam najbrže rastuća grana u glavnom gradu Srbije.  A, da “Beogradska zima” privlači veliki broj turista iz regiona i sveta. Takođe, u ime Grada Beograda zahvalio je svim učesnicima u programu, v. d. gradskog sekretara za kulturu Ivanu Karlu i direktoru Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damiru Handanoviću na dobroj pripremi i izrazio očekivanje da će ovogodišnja manifestacija biti iskorak u odnosu na prethodne godine.

“Beogradska zima” od 1. decembra do kraja januara 2019

Doček 2019: Bajaga, Haris, Kovačević i trubači za Beograđane ispred Narodne skupštineMomčilo Bajagić je izrazio zadovoljstvo što će “Bajaga i instruktori” 35 godina rada dočekati kod kuće i biti deo novogodišnjeg programa ispred Narodne skupštine u Beogradu. Obećao je dobru svirku i pozvao građane da dođu i uživaju. Haris Džinović je dodao da mu je neobično drago što će biti učesnik spektakla za doček Nove godine u Beogradu.

Saša Kovačević za Novu godinu ispred Skupštine, za Dan zaljubljenih u Štark areni

Organizatori su najavili početak rada klizališta na 1.200 kvadratnih metara. Ono će biti upotpunjeno sankalištem 15. decembra. A, tada će nastupiti sastav “Neverne bebe”. U Sava centru će se održati tradicionalni koncerti klasične muzike.

E. A. / Izvor: Beoinfo; Foto: Beoinfo

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde