Doček 2019: Dino Merlin na trgu u Budvi za najluđu noć

0
265

Turistička organizacija Opštine Budva dočekom 2019. obeležava jubilarnu, 20. tradicionalnu proslavu Nove godine na otvorenom.

Glavna zvezda novogodišnje večeri biće Dino Merlin, koji će 31. decembra pevati na trgu u Budvi. Pre njega posetioci će uživati u nastupu grupe “Aerodrom”. Inače, u ovom crnogorskom gradu na obali Jadranskog mora novogodišnji program trajaće pet dana. Biće za svačiji ukus, od hip-hopa i repa, preko etno i pop zvuka, do elektronske muzike i rok ritmova. 

Doček 2019: Najluđa noć u Kotoru uz rokere – Urban, Rundek, “Galija”, “Psihomodo”…
Doček 2019: Dino Merlin na trgu u Budvi za najluđu noć
Dino Merlin, Foto: Facebook / Dino Merlin

Proslava Nove godine u Budvi počeće 28. decembra, i učestvovaće
brojne muzičke zvezde: “Who See”; “Beogradski sindikat”; Halid Bešlić; Marija Šerifović; zatim svetska elektronska imena Burak Yeter i Darren Emerson; kao i “Partibrejkersi” i “Van Gog”.

– Prvi put ću biti u Budvi za Novu godinu. Nakon što sam video ambijent u kojem će biti montirana bina, mogu da kažem da očekujem magičnu atmosferu. Sigurno će veliki broj žitelja i gostiju Crne Gore doći da sluša rep te večeri i izuzetno mi je drago što ću posle dugog niza godina imati prilike da nastupam sa kolegama iz “Who See”! – rekao je Boško Ćirković iz “Beogradskog sindikata”.

Doček 2019: Dino Merlin na trgu u Budvi za najluđu noć
Doček 2019: U Tivtu Joksimović za najluđu noć, Brena za reprizu

Na trgu ispred Starog grada u Budvi organizovaće se 1. januara u 14h koncert klasične muzike. Na njemu će nastupiti sopranistkinja Marija Šovran.

Pored noćnog programa organizatori pripremaju i bogat dnevni sadržaj. Tako će od 23. decembra do 15. januara biti organizovan “Božićni bazar”; priprema se i program za najmlađe uz nastup dečjih horova i pozorišnepredstave; kao i koncert klape “Castell Nuovo”.

Doček 2019: U Nišu za najluđu noć Željko Vasić i “Leksington bend”

U najluđoj noći brojne muzičke zvezde iz regiona pevaće i u hotelima na Budvanskoj rivijeri. Tako će u hotelu “Splendid” u Bečićima goste uveseljavati Indira Forza (ex Collonia) i Jelena Rozga; u hotelu “Palas” u Petrovcu Marinko Rokvić i Jelena Tomašević; a 1. januara Svetlana Ceca Ražnatović i Dženan Lončarević.

Doček 2019: Dino Merlin na trgu u Budvi za najluđu noć
Budva u najluđoj noći
TRG ISPRED STAROG GRADA U BUDVI

28. decembar
21h Most wanted
22h Who See
23.30h Beogradski sindikat;

29. decembar
21h Etno grupa Zora
22h Halid Bešlić
23.30h Marija Šerifović;

30. decembar
21h lokalni di-džejevi
22h Burak Yeter i Darren Emerson;

31. decembar
21h Jack Lupino and Leftovers
22h Aerodrom
23.30h Dino Merlin

1. januar
21h Akademija
22h Partibrejkers
23.30h Van Gogh;
(u 14h počinje koncert klasične muzike a učestvuju: Revijski orkestar i sopranistkinje Sara Vujošević, Emilija Minić, Marijana Šovran, Lana Asija Dabović). 

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde