Đorđe Balašević se oporavlja, oglasio se posle ugradnje stentova

0
145

Legendarni kantautor oporavlja se nakon operacije srca zbog koje je morao da otkaže koncert u Kragujevcu.

Đorđe Balašević se oporavlja, oglasio se posle ugradnje stentova
Kantautor se oporavlja posle operacije na srcu, Foto: Printskrin Facebook / Beba Balašević

Đorđe Balašević se prvi put oglasio nakon ugradnje stentova. Video poruku Panonskog mornara na svom Facebook profilu objavila je njegova mlađa ćerka Jelena, iz milošte zvana Beba. Kako je Đole istakao, u bolnici je bio četiri dana, i sada je kod kuće.

Đorđe Balašević imao infarkt, oporavlja se u Sremskoj Kamenici

– Imam dve vesti, jednu dobru, jednu lošu. Dobra je vest da nisam umro baš iz prve, a loša vest je da to nije, recimo skok uvis, da imaš tri pokušaja, nego imaš neograničeni broj pokušaja. To nije važno… Bio sam u maloj frkici, žao mi je što smo morali da odložimo koncert u Kragujevcu. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu, malo sam “doteran”. Imamo najbolji Institut za kardio-vaskularne bolesti ovde kod nas u Kamenici, lekare koje ja poznajem generacijski, i bili su fer, prvi put su mi nešto stavili. Ja kada odem kod lekara, uvek mi nešto vade. Prvi put sam dobio neke stentove, ima četiri stentića! – rekao je Balašević.

– Rekli su mi da ću moći da trčim, ja ne verujem. Nemojte da me pitate da li sam dobro, jer neću biti više nikad dobro, zato što imam 100 godina… ali se nadam da ćemo nastaviti tamo gde smo stali… Uglavnom, vratio sam se kući nakon četiri dana, tu se oporavljam u našem dvorištu, uz pomoć svoje porodice – ispričao je i video poruci Đole.

“Dno dna”, društveno angažovana pesma Đorđa Balaševića
Đorđe Balašević se oporavlja, oglasio se posle ugradnje stentova
Đorđe Balašević se oporavlja, u Štark areni nije propustio “Megdan”, Foto: Facebook / Goran Vesić

Kantautor je kazao da mu je žao što je došlo do odlaganja koncerta, koji je trebalo da se održi 15. novembra. I to, “posle dugo vremena u gradu koji je uvek bio rokenrol, iz koga je ‘Smak’, koji je zadržao sva obeležja grada i nije se poseljačio u onom ružnom smislu te reči”. Đole se nada da će 28. decembra zapevati u Kragujevcu u “SBB hali Jezero”. Čeka još neke potrvrde lekara i njihovo “zeleno svetlo”. Inače, koncert u Kragujevcu je odavno rasprodat, kao i u Osijeku, Zagrebu… i niko nije vratio kupljenu ulaznicu.

Đorđe Balašević objavio prelepu baladu “Mati”

Posle toga Đorđe Balašević se pojavio na borilačkom spektaklu “Megdan”, koji je organizovao njegov sin Aleksa u beogradskoj Štark Areni. Nije mogao da propusti ovaj događaj, što je veoma obradovalo njegove brojne obožavaoce, koji mu svakodnevno upućuju brojne poruke i želje za brz oporavak. Balaševićevu fotografiju sa ovog javnog događaja objavio je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić an društvenim mrežama.

– Večeras u Štark areni održan je borilački spektakl “Megdan” u organizaciji Alekse Balaševića! Odličan sportski događaj uz vrhunsku organizaciju zadovoljio je hiljade posetilaca! Ponosan sam zato što je Grad Beograd podržao ovu divnu manifestaciju! – napisao je Vesić.

J. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde