Đorđe Balašević imao infarkt, oporavlja se u Sremskoj Kamenici

0
44

Legendarni kantautor Đorđe Balašević trebalo je da održi koncert 15. novembra u rasprodatoj dvorani “SBB hali Jezero” u Kragujevcu. Ali, to se ipak neće desiti.

Đorđe Balašević imao infarkt, oporavlja se u Sremskoj Kamenici
Foto: Promo/ Aleksandar Girafon Živaljević

Đorđe Balašević je imao infarkt, sada je stabilno i oporavlja se na Institutu za kardiovaskularne bolesti u Sremskoj Kamenici. Kako nezvanično saznaje RTS, popularnom muzičaru su ugrađeni stentovi, on se oseća dobro i trenutno se nalazi u karlovačkom Institutu. Operacija je dobro prošla, kantautor se probudio iz anestezije, i sada je u fazi stabilizacije.

“Knjiga koje nema” Đorđa Balaševića od 21. oktobra u prodaji

Danas je prvo objavljeno da se iz zdravstvenih razloga odlože koncert Panonskog mornara u Kragujevcu. Na društvenim mrežama o tome je obožavaoce obavestila Balaševićeva mlađa ćerka Beba.
– Dragi Kragujevčani i ostala ekipo koja bi došla večeras na koncert… Žao mi je što moram da vas obavestim da se večerasnji koncert odlaže… Život nekad napravi planove bez nas i računa na naše razumevanje i šta nam drugo ostaje… Zdravlje je u svakom slučaju najvažnije i tu teško šta bi moglo da se doda…

Posle osam godina koncert Đorđa Balaševića u Kragujevcu

– Đole kaže da će doneti lekarsko uverenje ako bude potrebe, a ja sumnjam da ćete mu vi ikad tražiti… Za koji dan će biti sve sasvim ok, pa nastavljamo… Molim vas za razumevanje i strpljenje. Tačan novi datum koncerta javićemo za par dana, dok sve dođe na svoje. Naši smo” – napisala je ona.

Đorđe Balašević imao infarkt, oporavlja se u Sremskoj Kamenici
Foto: Promo/ Aleksandar Girafon Živaljević

Isto obaveštenje saopštila je kuća “Balbelo”, menadžment Đorđa Balaševića. Oni su dodali i sledeće:
– Poštovaoce Đorđa Balaševića molimo za još malo strpljenja, da čuvaju kupljene ulaznice, pošto je organizatorima potrebno još nekoliko dana da utvrde i objave novi datum njegovog koncerta u Kragujevcu. Ko želi, može vratiti ulaznicu na mestu gde je kupljena, od ponedeljka, 18. novembra.

Tokom dana brojni mediji objavili su prvo nezvanično, a potom i potvrđenu informaciju da je Balašević imao infarkt, i da se nalazi u bolnici.

Đorđu Balaševiću želimo brz opravak!

E. A. / Izvor: RTS, Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde