Kad Đorđe Balašević nacrta svoju karikaturu

0
541

Đorđe Balašević na nagovor ćerke Bebe uradio je nekoliko karikatura. I to ne bilo koga. Kantautor iz Novog Sada je nacrtao sebe! Obožavaoci smatraju da ima potencijala.

Svi znaju koliko je Đorđe Balašević talentovan, kako piše muziku i rime, veoma čitani su i njegovi romani, uz to je pravi šoumen, duhovit, šarmantan, animira sve oko sebe. Okušao se i u glumi, po oceni stručnjaka, veoma uspešno.

đorđe balašević karikature nacrtao sebe fb
Ovo su karikature Đorđa Balaševića, Foto: Facebook / Beba Balašević

A pošto ga je mlađa ćerka Jelena, zvana Beba, ofirala na društvenim mrežama, evo novih detalja za biografiju. Saznalo se tako da Đole u slobodno vreme igra igrice, kao i da crta karikature. I to – svoje!

Đorđe Balašević se prisetio Opatijskog festivala ’78

– Kad Đoletu nestane baterije na telefonu, pa mora da pauzira igricu “mačka”, onda ga ja podmuklo nagovorim da mi nacrta karikaturu sebe. On ni ne zna da ću ja sad to da iskoristim da napravim majicu ili poster – napisala je Beba Balašević na svom Facebook profilu i objavila očeve radove.

Đorđe Balašević objavio nepoznati detalj, koji mnogo govori o Kemalu Montenu

Brojni obožavaoci Panonskog mornara u svojim komentarima, zamolili su Bebu da i njima pošalje majice sa Balaševićevim karikaturama. Inače, najbolje kritike dobila je karikatura na kojoj Đole na majici ima note.

Đorđe Balašević napisao pesmu „Stih iznad svih“ koju niko u regionu neće morati da prevodi

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde