“Kalendar mog detinjstva”: Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani

0
188

“Dođite da se smejemo zajedno, jer smeh je lek!”, reči su kojima se najavljuje predstojeći koncert Panonskog mornara.

Đorđe Balašević družiće se sa beogradskom publikom 2. decembra u Kombank dvorani. Koncert ima naziv kao i jedna od knjiga kantaurora iz Novog Sada. Inače, poznati muzičar je baš ovde, dok se još dvorana zvala Dom sindikata, održao nezaboravne koncerte osamdesetih godina.

Đorđe Balašević objavio prelepu baladu „Mati“

"Kalendar mog detinjstva": Đorđe Balašević 2. decembra u Kombank dvorani– “Kalendar mog detinjstva” je monodrama, recital, stand up i koncert u isto vreme, tako da je ovaj program moguće smestiti samo u jedan žanr: Đole! – najavljuju organizatori.
– Zamišljen kao priča o događajima koji su obeležili detinjstvo autora uz klavirsku pratnju Aleksandra Dujina, “Protinu kći”, “Ne volim januar”, “Finu laganu stvar”… i uvek neku novu pesmu.

„Dno dna“, nova društveno angažovana pesma Đorđa Balaševića

Karte za decembarski Balaševićev koncert u srpskoj prestonici su u prodaji od srede 7. novembra na blagajni Kombank dvorane. Ulaznice nije moguće rezervisati, već se kupuju direktno na blagajni. Cena je od 2.000 do 3.800 dinara.

„Knjiga koje nema“ Đorđa Balaševića od 21. oktobra u prodaji

Program traje “dok se ne završi” a Đoletova publika zna da to znači da će se najverovatnije razići oko ponoći. Režija je poverena Katarini Mitrović-Janković.

D. D.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde