“Disney On Ice – Čarolija na ledu”: Šest predstava u Štark areni

0
174

Brojni junaci crtanih filmova, ovog puta sa klizaljkama na nogama, zabaviće klince i klinceze u beogradskoj hali.

Disney On Ice: Čarolija na ledu u Štark areni

Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu “Disney On Ice Čarolija na ledu”. Pred beogradskim posetiocima šest predstava ovog šou programa održaće se 1, 2. i 3. novembra.

U bioskope stiže crtać “Fantastika, u potrazi za zlatnim rogovima”
Disney On Ice: Čarolija na ledu u Štark areni

Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja sa moćnim polubogom Mauijem u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Magiju će prikazati princeze Ana i Elsa, kao i zabavni sneško Olaf, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”.

Sve će postati fantastično kada Sebastijan, njegov bend iz morskih dubina i Tritonove ćerke naprave velike talase dok predstavljalu Arijel u montaži pop hitova osamdesetih godina XX veka.

“Hakuna Matata” iz “Kralja lavova” na 28 jezika, uključujući i srpski

– Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti” ! – najavljuju organizatori predstojeći spektakl na ledu u Štark areni.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”

Oni su obavestili sve zainteresovane na veliku pogodnost – na raspolaganju su popusti za porodične pakete: 15% za četiri karte; i 10% za tri karte, sem za VIP parter. Ulaznice možete kupiti i na tri ili šest mesečnih rata, bez kamate, na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision; u Štark areni; Bilet centru; Domu omladine Beograd; i Tržnom centru Ušće. Cene ulaznica razlikuju se u zavisnosti od dana i satnice, a kreću se od 1.000 do 4.500 dinara.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde