Dino Merlin za doček 2018. na dubrovačkom Stradunu

0
229

Dino Merlin za doček Nove 2018. godine održaće koncert na otvorenom na kultnom dubrovačkom Stradunu.

Dino Merlin
Foto: dinomerlin.com

Dino Merlin je 2017. godinu dočekao na koncertu u rodnom Sarajevu. Tada se na Trgu Bosne i Hercegovine na spektakularnom šou okupilo 100.000 ljudi. Najpopoznatiji BiH kantautor je prošlu najluđu noć prvi put u karijeri održao koncert na otvorenom za doček. A, u Novu 2018. Dino će uvesti posetioce koji se budu okupili na dubrovačkom Stradunu. Naime, gradska uprava Grada Dubrovnika i organizator Dubrovačke letnje igre odabrali su upravo Merlina da 31. decembra uveče bude muzička zvezda uz koju će ispratiti staru i dočekati Novu godinu, saopšteno je na konferenciji za novinare.

Dino Merlin objavio spot za pesmu „Sve dok te bude imalo“

Novogodišnji koncert u Sarajevu mnogi nazivaju istorijskim događajem. Jer, takav uspeh nikada pre nije zabiležen. Dino je tom prilikom oborio lični rekord posećenosti, a prema izveštavanju medija iz regiona tokom prethodnih novogodišnjih praznika, nezvanično je proglašen najlepšim i najboljim na Balkanu.

dino merlin stradun doček 2018.Odabrati doček Nove godine na Stradunu se tradicionalno proglašava među 10 najboljih odabira u svetu svake godine. Sudeći po toku turneje “Hotel Nacional”, kojoj je do sada prisustvovalo preko 600.000 posetilaca na raznim meridijanima, kao i vrhunskoj audio-vizuelnoj produkciji i prepoznatljivom performansu Merlina, mnogobrojne posetioce iz regiona i sve goste iz inostranstva koji odluče da Novu 2018. godinu dočekaju u Dubrovniku, dragulju Mediterana, očekuje izvrstan muzičko-scenski događaj.

DINO MERLIN: Nije sreća ono što povezuje ljude, nego empatija

Inače, publika u Hrvatskoj je sarajevskog umetnika u okviru aktuelne turneje “Hotel Nacional” imala priliku da vidi u rasprodanim dvoranama u Osijeku (Gradski vrt), Varaždinu (Arena Varaždin), Splitu (Spaladium Arena) i Areni Zagreb. A, poslednji u nizu fantastičnih koncerata Merlina održan je proteklog leta u jednoj od najprestižnijih i najlepših koncertnih pozornica na Mediteranu – pulskoj Areni. I, koja je bila ispunjena do poslednjeg mesta.

Ne skrivajući zadovoljstvo i ponos što će za najsjajniju noć u godini nastupiti na Stradunu, Dino je u video poruci izjavio:
– Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast svirati na kultnom Stradunu u Dubrovniku. Jedva čekam da vam se predstavim i da zajedno uđemo u Novu 2018. godinu. Vidimo se!

E. A.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde