Deviant Nights: Novi festival na Kalemegdanu

0
184

Ljubitelji techno, rave i house muzike biće više nego zadovoljni, jer Beograd postaje bogatiji za novi događaj, sa izvođačima ove vrste muzike.

deviant night deep soundKalemegdan će 29. i 30. juna biti obogaćen još jednim sjajnim vikendom bez sna uz izvođače čija muzika opija. Festival Deviant Nights biće prava poslastica za klabere, u okviru koga će moći da čuju tražena imena na ovim prostorima.
– Novi festival stiže na tvrđavu! Nakon Deviant Nights događaja nećete ostati ravnodušni, uveravamo! – poručuju publici organizatori Deviant Deep Sound.

Exit Vibe: Dave Clarke 9. juna u kragujevačkom Kneževom arsenalu

Prve večeri, 29. juna, nastupiće Giorgia Angiuli, Betoko i Jelly For The Babies.

deviant night deep soundSolo projekat Giorgie Angiuli stilski se kreće između popa, techna i housa. Ona koristi svoj glas da stvori sanjalačku dimenziju intenziviranu korišćenjem jedinstvenih instrumenata – igračaka. Tokom svog seta kombinuje klavijature, bubnjeve i teremin sa zvukom dečje flaute, saksofon, trube i mnoge druge igračke. Mešajući sve ove zvukove, oblikuje vibrirajuću i energetsku melodiju koja podstiče na igru.
Betoko poseduje genijalan muzički um te kao takav je u centru međunarodne muzičke scene. Njegova rana izdanja pokazuju da ima svoj prepoznatljiv pristup koji je fuzija techna, minimala i house muzike. Betokov globalni hit “Raining Again” objavljen na Dynamic Music postao je hit koji će mladi pamtiti kao evergreen.
Marijan Rašković, aka Jelly For The Babies projekat je nastao 2007. Zasniva se uglavnom na melodičnim zvukovima sa puno vokala zamenjenih u tri različita žanra, Deep, Progressive i Tech House. Jelly doslovno živi za muziku.

Sin Boba Marleya, Ziggy, na Exitu ove godine

Druge večeri, 30. juna publika će se družiti sa Christianom Loefflerom, Arilom Brikhom i Hibridom.

deviant night deep soundKada su pitali da opiše svoju muziku, Christian Loeffler je odgovorio da pokušava da kombinuje melanholiju sa euforijom. “Sva moja muzika je povezana mračnim duhom, koji je iskrivljen toplom iskrenošću. Pokušavam da spojim sve vrste različitih boja akustike kako bih dobio taj osećaj u mojoj muzici”, rekao je Loeffler.
Šta je muzika Arila Brikha? Da li je techno? House? Deep house? Ona je i sve i ništa. Prevazilazeći muzičke žanrove, Brikha je protekle dve decenije beskompromisno gradio svoj producentski put nezavisno od trendova, pozicionirajući se na globalnoj muzičkoj sceni kao jedan od većih inovatora.
Hibrid je producent i DJ iz Sarajeva. On svojom produkcijom muzike želi da, služeći se emocijama, dubokim i ambijentalnim zvukovima, oblikuje prepoznatljivu muziku za ples.

Solomun za Lufthansa magazin: Exit je moj omiljeni festival

Ulaznice za ovaj događaj su u prodaji. Mogu se kupiti na svim Eventim i WinWin prodajnim mestima, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde