Naslednik obožavanog Flipera: “Delfin Berni” u bioskopima od 6. juna

0
96
Naslednik obožavanog Flipera: "Delfin Berni" u bioskopima od 6. juna

Mali i veliki gledaoci uživaće u novom igranom filmu sinhronizovanom na srpski jezik.

Delfini su oduvek imali svoje obožavaoce kod bioskopske i televizijske publike. A, uskoro stiže najnoviji miljenik, koji će biti naslednik omiljenog Flipera – Berni. Uzbudljiva letnja avantura “Delfin Berni” naći će se od 6. juna u bioskopima širom Srbije u distribuciji “Dexin filma”.

Lena Kovačević peva naslovnu numeru u crtanom filmu “Manu Munja”
Naslednik obožavanog Flipera: "Delfin Berni" u bioskopima od 6. juna
Foto: Promo

Radnja ove porodične avanture odigrava se na Floridi. Donosi priču o bratu i sestri, koji slučajno postaju prijatelji sa delfinom odvojenim od svoje porodice. Igrom slučajnih okolnosti, njih dvoje otkrivaju tajnu nameru zlih ljudi koji će pokušati da unište plažu, a samim tim i dom njihovog novog prijatelja. Hana i Ivan moraju da osmisle pametan plan da zaustave loše momke i zaštite morske životinje. I, što je najvažnije, sačuvaju svog prijatelja Bernija.

U bioskopima je crtani film “Princeza i zmaj: Beskrajna priča”

Film je sniman na Floridi u Marinelandu, koji je je dom Akve, delfina koji glumi Bernija u filmu. Prema rečima producenata, ovaj “glavni glumac” je zahtevao minimalnu obuku. Sve što je bilo potrebno jeste kanta ribe kako bi se osiguralo da se pojavi u pravo vreme na pravom mestu.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde