“Del Arno Band” otvara novu koncertnu sezonu u Božidarcu

0
189

“Del Arno Band” je prošle godine uspešno proslavio prvih 30 godina rada. I od tada su koncertno neprestano aktivni. A, kako članovi benda ističu – nemaju nameru da stanu, zato što su tek počeli!

Del Arno Band
Foto: Facebook / Del Arno Band

Ovog leta su svirali na najznačajnijim domaćim i regionalnim festivalima. Pa su članovi benda beogradskoj publici zakazali susret za 14. oktobar u Božidarcu sa početkom u 20h.

Jovan Del Arno i Kojot poručuju da „Još uvek ima nade“

Del Arno BandBend je početkom godine objavio Box Set izdanje “Igraj dok te ne sruše – prvih 30 godina”. Time je najavio ulazak u studio, i rad na novim pesmama. Obećanje su ispunili, i već u junu su objavili novi singl “Još uvek ima nade”. On je ujedno predstavljao rezultat izuzetno uspešne saradnje sa Hornsmanom Kojotom.

Singl je doživeo neverovatan uspeh na radio stanicama, a raritetna stvar u vezi sa ovom pesmom je da Kojot prvi put peva na maternjem jeziku.

Veliki uspeh prvog Vinskog maratona

Del Arno Band
Foto: Facebook / Del Arno Band

Posle veoma uspešne letnje sezone, “Del Arno Band” nastavlja svoju koncertnu aktivnost po zemlji i regionu. Bilo je logično da zakažu susret Beograđanima 14. oktobra u Božidarcu kako bi zajedno otpevali novi singl, kao i već dobro poznate pesme u novim aranžmanima.

Hornsman Coyote objavio spot za pesmu „Bells of Hate“

Del Arno Band
Foto: Facebook / Del Arno Band

– “Del Arno Band” se vraća u Božidarac. Da zajedno sa svojom publikom proslavi uspešnu godinu u kojoj smo obišli sve značajne festivale u državi – Love Fest, Exit, Nisville i Beer Fest. Sa tog mesta je na izvestan (iako veoma izvrnut) način rođena teza da nešto moramo da menjamo. Pored toga, tu je i odlična saradnja sa Duletom i ekipom koja drži u životu ideju o Božidarcu, kao mestu dobre kulture! – rekao je frontmen Jovan Matić. On je i dodao:

Lovefest: Više od 100.000 ljudi na festivalu u Vrnjačkoj Banji

– Puni smo dobre energije i hoćemo da publici koja je kroz prethodne decenije iskazala beskrajno strpljenje kada je ovaj bend u pitanju poklonimo veći broj nastupa i time se odužimo za odanost.

Ograničen prvi kontigent karata može se kupiti u Felix Shopu, TC Sremska po ceni od 500 dinara. A, nakon toga regularna cena ulaznica u pretprodaji biće 600 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde