“Del Arno band” objavio album “Ako ne znaš da radiš”

0
119

Nakon 13 godina pauze, najuspešniji reggae bend na Balkanu objavio je novo izdanje. 

"Del Arno band" objavio album "Ako ne znaš da radiš"

“Del Arno band” objavio je album “Ako ne znaš da radiš” za izdavačku kuću Mascom. Na njemu se nalazi 10 pesama. Među njima su i dva već objavljena singla “Još uvek ima nade” i “Stari lek”, ali i potpuno novih osam numera u kojima kažu da su napravili veliki iskorak. Povodom izlaska novog izdanja grupa će 9. februara održati veliki beogradski koncert u Domu omladine.

Jovan Del Arno i Kojot poručuju da “Još uvek ima nade”

Prve recenzije su novi album “Del Arno Banda” okarakterisale kao izdanje koji će zagolicati slušne centre slušaoca, razigrati im srca, ali i stihovima o aktuelnim društvenim temama pokrenuti ih da razmisle o svemu što nas okružuje.

– Posle više od tri decenije rada “Del Arno Band” u novim pesmama i dalje pevaju o relevatnim temama i na relevantan način. Razigranost u srcu, ali i prst na čelu su neminovni nakon slušanja ovog izdanja – ocenio je “Hardwired Magazine”.

Jovan Marić sa novim albumom, Foto: Facebook / Del Arno Band

"Del Arno band" objavio album "Ako ne znaš da radiš"
Jovan Marić sa novim albumom, Foto: Facebook / Del Arno Band
“Deca loših muzičara” otvaraju ovogodišnju koncertnu sezonu u “Festu”

– “Ako ne znaš šta da radišˮ je album koji nam je omogućio da se “ponovo izmislimo”, a da pri tom ostanemo svoji, da se odmah čuje da je to “DAB” bez konstatacije “eto njih ponovo sa istim konceptom”. Bila nam je i te kako potrebna jedna radikalna promena, jedan novi početak. Ovo je “organik” album, kako ja volim da kažem. Bend je jednostavno zasvirao, ja sam dodao svoje stihove i to je to. Vratili smo se osnovama, reggae-u kakav je bio kada ga je ceo svet zavoleo, kakav je bio kada sam ga ja zavoleo. Jer, takav nam treba i takav ima smisla. Album donosi 10 priča povezanih u celinu, ograničili smo mu trajanje na 45 minuta. Dakle na dužinu školskog casa i održali malo predavanje o našoj ljubavi prema muzici – izjavio je nedavno Jovan Marić u jednom intervjuu povodom izlaska novog izdanja.

Hornsman Coyote objavio spot za pesmu “Bells of Hate”

Karte za koncert u Domu omladine se do 1. februara mogu poručiti po promotivnoj ceni od 1.000 dinara na svim tickets.rs prodajnim mestima. U februaru cena ulaznice iznosiće 1.200 dinara. A, na ulazu na dan koncerta cena će biti 1.500 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde