Dejan Cukić sa Jelenom Gavrilović snimio obradu pesme “Bečej noću”

0
144

“Bečej noću 2019” održaće se 15. juna. A, Bečej je postao inspiracija mnogim umetnicima i mesto okupljanja ljubitelja dobrog zvuka.

Dejan Cukić sa Jelenom Gavrilović snimio obradu pesme "Bečej noću"
Foto: Promo

U susret trećem izdanju ovog jednodnevnog festivala, Dejan Cukić je sa glumicom Jelenom Gavrilović snimio obradu kultne pesme “Bečej noću”, koji inače izvodi bend “Eva Braun”. Snimljen je u režiji Nikole Stojanovića i spot za ovu numeru, koja će biti himna festivala. Produkciju je iznela kuća “Recharge and Revolt”, koja je bila zadužena i za najnoviji spot “Eve Braun” i Gileta – “Put za Lisabon”. Direktor fotografije je Mladen Teofilović, a scenario je napisala Nađa Petrović.

Bečej noću 2019: Poznat kompletan program i svi muzički gosti

Jelena Gavrilović je inače poznata po sjajnim vokalnim mogućnostima. Sada su ona i Dejan Cukić pobrinuli da obrada pesme “Bečej noću” zvuči nežno, ali istovremeno vrlo uverljivo i energično. Spot je sniman na atraktivnim i prepoznatljivim lokacijama grada Bečeja, poput nedavno ulepšanog Trga oslobođenja i glavne turističke atrakcije – raskošnog dvorca Fantast. Brojni ljubitelji dobre muzike, biće u prilici da je čuju ovu pesmu i uživo 15. juna na predstojećem festivalu. Naravno, u zajedničkom izvođenju legendarnog muzičara i popularne glumice.

Arsenal Fest 09: Dejan Cukić i “Spori ritam bend” u “Zastavinoj bašti” 20. juna

Glavna zvezda novog izdanja festivala “Bečej noću” biće jedan od najpopularnijih sastava sa naših prostora – “Parni valjak”. Osim članova ove grupe, na Trgu oslobođenja u Bečeju tog dana će nastupiti i jedan od najaktivnijih domaćih sastava, “S.A.R.S.”; kao i mađarski sastav “LB 27”; Tijana Dapčević i dečji hor “Čarolija”; a uz Dejana Cukića biće njegov “Spori ritam bend”.

Prošlogodišnje izdanje manifestacije “Bečej noću” okupilo je više od 15.000 ljudi. Predstavnici opštine Bečej se nadaju da će ove godine nadmašiti prethodnu godinu po pitanju organizacije i uspeti da poklone sugrađanima još jedno veče za pamćenje. Ulaz je kao i ranije – besplatan.

PR

BEČEJ NOĆU

Reci mi o čemu razmišljaš kad svetla ugase
Da l’ te muči il’ zaboravljaš staro pitanje
Gubim se i čujem tvoj glas
Tvoje ruke postaju spas
Nalazim u rečima
Bečej noću samo za nas

Da li brineš kada ulica sva zavrti se
Da l’ se bojiš svih tih pogleda koji zovu te
Gubim se i čujem tvoj glas
Tvoje ruke postaju spas
Nalazim u mislima
Bečej noću samo za nas

Samo pogled preko ramena
Nešto kao kap u očima
Jedan vrisak s mojih usana

Da l’ te plaši bljesak farova kada nema me
Pogled i sva tvoja ćutanja da l’ opet počinje
Gubim se i čujem tvoj glas
Tvoje ruke postaju spas
Nalazim u snovima
Bečej noću samo za nas

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde