Dejan Cukić i “Spori ritam” 11. aprila u Kombank dvorani

0
52

Grupa je održala samostalni koncert u Beogradu pre više od decenije.

Dejan Cukić i "Spori ritam" 11. aprila u Kombank dvorani

Dejan Cukić i “Spori ritam” će 11. aprila u Kombank dvorani održati veliki samostalni koncert. Ovi vrhunski muzičari i autori nekih od velikih hitova srpskog rokenrola odavno nisu imali samostalni koncert u srpskoj prestonici. A, tokom te pauze nastala je nova “armija” publike koja voli njihove pesme, ali ne znaju ko ih originalno izvodi.

Dejan Cukić i “Spori ritam” potpisuju pesme “Ja bih da pevam”; “Letnje kiše”; “Mokre ulice”; “Julija”; “Nebo jedino zna”; “Stranac u Beogradu”; “Dolazi tiho”… One se nalaze među najslušanijim numerama koje se puštaju na radio stanicama i redovno sviraju u klubovima. Njihove pesme su iskreno svedočanstvo o jednom divnom vremenu, koje su ostavile dubok trag na muzičkoj sceni. Zato traju i danas.

“Ulica bez brojeva” – novi album Dejana Cukića
Dejan Cukić i "Spori ritam" 11. aprila u Kombank dvorani
Foto: Aleksa Cukić

– Ja zaista uživam u ovome što radim i dalje sam srećan kada izađem pred ljude i zabavljam ih. Zato za mene i bend dugo očekivani samostalni koncert u Beogradu predstavlja veliki izazov. Za njega se posebno pripremamo. Kada posle toliko vremena treba da izađemo pred našu staru publiku, a osvojimo i neku novu, trema je velika. Sve iluzije smo “preležali” i svaki nastup dočekujemo kao praznik. Svaki put kada izađem na scenu, natopim tri košulje znojem. A, ono što od publike dobijem za uzvrat nosi me do sledeće prilike. Beogradski koncert je samo početak koncertne promocije novog albuma, tako da nas očekuje uzbudljiva godina i puno nastupa! – izjavio je Cukić.

“Pamet u glavu” poručuju Dejan Cukić i “Spori ritam bend”

Dejan i članovi njegovog sastava su muzičari koji su imali sreće da se razvijaju u “zlatno doba” muzičke indrustrije. Zato su svoj najnoviji album “Ulica bez brojeva” radili kao na početku karijere. Nisu se trudili da se prilagođavaju novim trendovima. Ostali su svoji i verni kvalitetnom muzičkom izrazu zbog koga i traju kao muzičari više od 40 godina. Na prvo slušanje može da se prepozna njihova autorska i izvođačka zrelost, a prepoznaje se i diskretna zajednička nit koja povezuje sve pesme u priču o njihovom životu.

Na velikom koncertu u Kombank dvorani publici će dati najbolje od sebe. Sigurni su da će sve u sali podići na noge. Karte za beogradski koncert mogu se kupiti online i na svim prodajnim mestima Ticketsa, kao i na blagajni Kombank dvorane.

PR

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde