“Deda Mraz i kompanija”: Bojan Perić i Nikola Kojo spasavaju Novu godinu

0
461

Novogodišnja komedija “Deda Mraz i kompanija”, reditelja Alena Šabe, stiže premijerno u bioskop Cineplexx Delta City 9. decembra od 18,30 časova.

Deda Mraz i kompanija Bojan Perić Nikola Kojo Jelena TomaševićPriliku da se upuste u najveću i najsmešniju sinhronizovanu novogodišnju avanturu na velikom platnu dobila su poznata imena – Nikola Kojo, Jelena Tomašević i Bojan Perić. A, oni će prisustvovati premijeri filma “Deda Mraz i kompanija” u Cineplexxu.

Bojan Perić među Štrumpfovima

Deda Mraz i kompanija Bojan Perić Nikola Kojo Jelena TomaševićGlumac Nikola Kojo pozajmio je glas Deda Mrazu u ovom animiranom filmu. Kako kaže, ova sinhronizacija mu je bila uživanje, jer se vratio u detinjstvo.
– Podsetilo me je na one tople, bajkovite filmove iz mog detinjstva. Na zimski raspust, na telop “Zimski bioskop”, na bezbrižnost i uživanje u toplini doma. Nova godina je jedan od najlepših praznika i u mom domu. Magija je nestala iz naših života i veoma je važno da je vratimo. Sve je pojeftinilo i obesmislilo se, toliko da je iluzija postala deficitarna, a deci je ona nužna u emotivnom razvoju. Ovaj film nam vraća iluziju i radost!- rekao je Kojo.

Nove animirane avanture: „Zaleđeno kraljevstvo – Praznik sa Olafom“

Deda Mraz i kompanija Bojan Perić Nikola Kojo Jelena TomaševićA kako će to Nikola u tandemu sa kolegom Bojanom Perićem spasiti Novu godinu? I ko će pomoći Deda Mrazu da pripremi poklone za decu širom sveta kada vlada epidemija gripa i svi vilenjaci imaju ozbiljnu kijavicu? To će, naravno, saznati oni koji dođu na projekciju filma “Deda Mraz i kompanija”.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde