Dečji dan na Novom Beogradu uz premijeru crtaća “Fiksizi Majstorčići”

0
138

Ruska dečja animirana avantura novije produkcije je nastala po knjizi Edvarda Uspenskog.

Dečji dan na Novom Beogradu 2. novembra uz premijeru crtaća "Fiksizi Majstorčići"

Dečji dan održaće se na Novom Beogradu, u prostoru bioskopa Cineplexx Delta City, u subotu 2. novembra od 17h. Tada će premijerno biti prikazan animirani film za decu “Fiksizi – Majstorčići”. Ispred bioskopa biće organizovan dečji sportski poligon Arena Fun Factory, gde će mališani imati prilike da testiraju svoju okretnost i da se takmiče sa vršnjacima u spretnosti.

Animirani film “Fiksizi – Majstorčići” u bioskopima od 31. oktobra
Fiksizi - Majstorčići

“Fiksizi – Majstorčići” mogu se pogledati u bioskopima širom Srbije u ditribuciji “Dexin Filma”. Radnja ovog crtanog filma prati grupu malih čovečuljaka, Majstorčića. Oni žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove, a mogu ih videti samo deca. Ovaj crtani film se kao serija prikazivao prvobitno na televiziji, i imao je velikog uspeha širom sveta.

“Disney On Ice – Čarolija na ledu”: Šest predstava u Štark areni
Dečji dan na Novom Beogradu 2. novembra uz premijeru crtaća "Fiksizi Majstorčići"

Majstorčića ima devet. To su Papus i Masja, pa njihova deca Simka i Nolik, deka Dedus, i njihovi drugari Fajer, Igrok, Šuplja i Verta. Oni žive u kući Toma Tomasa i njegovih roditelja, tu je baka, a društvo im pravi i grupa paukova. Kada jedan od Majstorčića nabavi posebne narukvice koje ga pretvaraju u super moćnog nevaljalca, na scenu stupaju njegovi šareni mali prijatelji, Tom Tomas i laboratorijski profesor da spasu tajnu o njihovom postojanju.

“Mačak i skakutavo jaje”, nova knjiga za decu Andrije Miloševića

Crtani film “Fiksizi – Majstorčići” je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove pozajmljuju: Predrag Peđa Damnjanović; Miomira Dragićević; Ivan Ivanov; Simona Ćirović; Zmaj Ognjeni Čulić; Ana Mirović; Jovana Cavnić; Lako Nikolić; Miljan Prljeta; Alek Rodić; Bojana Tušup; Kristina Bratić; Slađana Letinčić; Zoran Stojić.

POSTAVI ODGOVOR

Molim vas unesite vaš komentar
Molim vas upišite vaše ime ovde